VATRENI NA OKUPU: / 'Ovu utakmicu treba staviti u kontekst početka priprema za EURO'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se danas da bi započela pripreme za predstojeći prijateljski ogled protiv Rusije u Rostovu na Donu. Ta se utakmica igra sljedećeg utorka.

10.11.2015.
14:09
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Riječ je o susretu dviju reprezentacija koje su već osigurale nastup na Europskom prvenstvu sljedeće godine u Francuskoj, ali i dvoboju u kojem će izbornik Ante Čačić biti uskraćen za korištenje usluga iskušanih prvotimaca kao što su veznjaci Real Madrida Luka Modrići Mateo Kovačić, odnosno Barceloninog igrača središnjeg reda Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat je važan

“Svako okupljanje ima smisao i cilj, a susret protiv kvalitetne Rusije sigurno je izazovan. Želimo vidjeti mogućnosti nekih igrača koji su možda manje igrali u kvalifikacijama te ćemo imati imperativ napraviti što bolji rezultat. Rezultat je uvijek važan”, najavio je hrvatski izbornik Ante Čačić i dodao:

Počinju pripreme za EURO

“Ovu utakmicu treba staviti u kontekst početka priprema za Europsko prvenstvo. Možemo isprobavati Badelja, Brozovića i Močinića u veznom redu, raspoložene Kalinića i Mandžukića zajedno u napadu, ovisno o tome vidim li na nadolazećim treninzima da bi to moglo funkcionirati. Vidjet ćemo na koji način i kako koristiti igrače u kombinacijama za Francusku.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je Čačić i da favorizira utakmice s jakim suparnicima u odnosu na one u kojima bi se reprezentacija trebala ogledati protiv slabijih. Takve su, naglasio je izbornik, poželjne “neposredno uoči samog početka natjecanja”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo