VIDEO: / Nogometna lakrdija na hrvatski način

Gorica je na gostovanju kod Šibenika izgubila s (2:1), a nevjerojatne su dvije sudačke pogreške kojima su domaćini došli do golova. Posebice jedanaesterac u 89.

1.10.2012.
12:11
VOYO logo

Sudačke pogreške u našoj nogometnoj ligi vidimo stalno. I iz kola u kolo slušamo revoltirane izjave iz brojnih klubova. A kakva je tek situacija u nižim ligama?

Dovoljno je samo pogledati što će o suđenju reći u Velikoj Gorici, ali prije svega vratimo se u 2011. godinu. Na spomen HNS-a tamo vjerojatno se svima diže kosa na glavi, jer još od lani se vuku repovi zbog uskraćivanja licence za nastup u prvoj ligi. No, Arbitražna komisija HNS i kasnije HOO su pobili tu odluku, ali Gorica prvu ligu je mogla gledati samo na malim ekranima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz današnjeg drugoligaša će istaknuti da su im suci uzeli šest bodova u prvih šest kola, a u sedmom su gostovali u Šibeniku i izgubili 2:1. Kako, uvjerite se sami. Gorica je povela golom Milinovića u 73. minuti, a domaćin u sljedećoj minuti uzvratio preko Slavice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno se kod gola na snimci vidi da je sudac Igor Franolić suprotno propozicijama dao znak za nastavak igre. Igrač Gorice bio je u polovici Šibenika, a i dobar dio igrača gostiju kod znaka za nastavak igre bio je uz rub i van granica igrališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O jedanaestercu u 89. minuti nema potrebe niti posebno pričati, dovoljno je pogledati video. Jadan naš nogomet...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo