SENZACIJA IZ MADRIDA: / Hajdukov dragulj pojačava španjolskog velikana?

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj

Pune ruke posla ovoga siječnja imaju čelnici Hajduka. Prijelazni rok je za splitski klub vrlo intenzivan, tako da bi momčad Damira Burića na proljeće mogla imati sasvim drugačiji izgled.

20.1.2016.
20:43
PIXSELL, Ivo Čagalj
VOYO logo

Vratar Lovre Kalinić je na pragu prelaska u Aston Villu, očekuje se i potvrda da je Mijo Caktaš novi član Rubina iz Kazanja, a na pomolu je još jedna senzacija. Kako navode splitski mediji, a priču je u srijedu navečer preuzeo i španjolski dnevnik AS, predsjednik Hajduka Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević nalaze se u Madridu gdje navodno pregovaraju o transferu Andrije Balića u Atletico.

Prate ga dulje vrijeme

Vodeća momčad Primere već neko vrijeme prati talentiranog 18-godišnjeg veznjaka, a s obzirom da zbog kazne FIFA-e Madriđani u sljedeće dva prijelazna roka (počevši od ljeta) neće smjeti registrirati nove nogometaše, čini se da su odlučili ubrzati stvar s Balićem i pokušati ga dovesti već ove zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U igru je navodno uletio i Betis, a prije nekoliko dana su talijanski mediji izvještavali da je za Balića zainteresiran Udinese. Gdje će završiti splitski dragulj, i dalje je otvoreno pitanje, ali čini se vrlo izglednim da će do kraja siječnja napustiti Poljud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo