SEBIČAN, ALI IMA ZA TO DOBAR RAZLOG: / Prvi strijelac Prve HNL otkrio čemu se nada nakon utakmice Rijeke i Dinama

Image

Nogometaši Hajduka svladali su Slaven Belupo u utakmici posljednjeg, 36. kola hrvatskog prvenstva, a oba je pogotka u 2-1 slavlju postigao Marko Futacs.

26.5.2017.
22:12
VOYO logo

"Bila je dobra utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu. Počeli smo dobro, želio sam završiti sve u prvih 20 minuta. Postigao sam dva pogotka, mogao sam još jedan, žao mi je što sam tom prilikom bio i malo sebičan, ali prvi put se nalazim u takvoj situaciji da se borim za naslov najboljeg strijelca. Vidjet ćemo, gledat ću utakmice u subotu, nadam se da ću ga i osvojiti", prenose Sportske novosti riječi mađarskog napadača koji se zaustavio na 18 pogodaka ove sezone.

Image
SLAVLJE SPLIĆANA ZA KRAJ: /

Najbolji strijelac hrvatskog prvenstva dvama golovima donio Hajduku tri boda

Image
SLAVLJE SPLIĆANA ZA KRAJ: /

Najbolji strijelac hrvatskog prvenstva dvama golovima donio Hajduku tri boda

Najbolje ga prate Rijekin Franko Andrijašević i Dinamov Armin Hodžić sa po 15 svaki, što je brojka koju će pokušati povećati u međusobnom srazu u subotu na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljan je bio i Hajdukov trener Joan Carrillo:

"Odigrali smo dva različita poluvremena, u prvom smo bili bolji, igrali smo pametno, kontrolirali utakmicu i postigli pogotke. Marko Futacs je potvrdio da je dobar igrač, mogao je zabiti još jedan gol početkom drugog poluvremena kojim bi riješio utakmicu. Slaven je dobra momčad, ima kvalitetu i to je pokazala u drugom poluvremenu. Vrlo sam sretan zbog svoje momčadi i ponosan na igrače, zadovoljan sam pobjedom, nije puno ekipa slavilo u Koprivnici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, manje je razloga za zadovoljstvo imao Željko Kopić.

"Bili su kvalitetnija momčad, zabili su ta dva gola. Mi svoje prilike nismo iskoristili. Svjestan sam da u nekim trenucima igramo jako dobar nogomet cijelo ovo vrijeme, ali sam isto tako svjestan da nas određene nestabilnosti koštaju kvalitetnijeg rezultata. To je tako u sportu i nogometu, na kraju dobiješ ono što si zaslužio. Probleme ne krijem, no rješavamo ih unutar svlačionice", prizano je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo