SADA JE SVE POZNATO, JUVENTUSOVA ZVIJEZDA ŽELI NAPUSTITI STARU DAMU: / 'Više nije sretan, kao što nisu sretni i drugi igrači'

Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE

Hoće li to biti još jedan veliki transfer ovog ljeta?

16.5.2019.
11:51
AFP, FILIPPO MONTEFORTE
VOYO logo

O nezadovoljstvu argentinskog napadača Paula Dybale u Juventusu priča se već neko vrijeme, a sada je nogometašev brat Gustavo Dybala, koji mu je i agent, javno istupio i na radiju jasno poručio kako on želi napustiti Juve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom intervjua na radiju Impacto Córdoba Gustavo je izjavio: 'Paulo ima puno mogućnosti za napuštanje Torina. Potrebna mu je promjena, dugo mu je bilo ugodno u Italiji, ali to više nije tako.'

Gustavo je otkrio da njegov brat nije jedini koji nije zadovoljan. 'Možemo samo reći da Paulo više nije sretan, kao što nije sretno još nekoliko igrača Juventusa. Problem s Ronaldom? Ne, izvan terena nema nikakvih problema. Oni postoje na terenu, Paulo je mlad i mora igrati', jasno je poručio Gustavo Dybala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetpetogodišnji Dybala igrač Juventusa je od 2015. godine, a za torinski klub nastupio je 126 puta u prvenstvu i postigao 57 golova. Ove sezone je odigrao 22 utakmice i dao pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo