NIJE MU BILO NEUGODNO: / Trener Espanyola nažicao Messijev dres nakon debakla svoje momčadi

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Lionel Messi u nedjelju navečer poigravao se s gradskim suparnikom Espanyolom u pobjedi 4:1.

19.12.2016.
17:44
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Nakon što je zabio jedan i namjestio dva pogotka suigračima, Messi je, očekivano, ostao bez dresa koji je dospio u ruke njegovog obožavatelja. Trener Espanyola bio je oduševljen što je dobio Messijev dres.

Sin mu navija za Barcelonu

Nije skrivao svoje divljenje prema argentinskom genijalcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi mijenja svaku utakmicu, on zaustavlja vrijeme. Jedini je igrač na svijetu koji može, ako želi, zabiti hat-trick na svakoj utakmici. Zamolio sam ga dres za sina koji je veliki navijač Barcelone. Ni sam više ne znam koliko mi je puta dao dres za nekoga. Nikad nije odbio", kazao je oduševljeni Flores.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morao sam mu čestitati. Jako je skroman. Tuku ga, udaraju, a on se diže i igra još bolje", dodao je Flores hvalospjeve za Messija.

Flores i Enrique se ne podnose

Inače, trener Espanyola, blago rečeno, nije u dobrim odnosima s Luisom Enriqueom, s kojim uopće ne razgovara. Netrpeljivost datira još iz igračkih dana, dok su obojica sredinom devedesetih nastupala za madridski Real koji je tad vodio Jorge Valdano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice Barcelone i Espanyola uobičajeno je zajedničko fotografiranje trenera, ali ovaj put do toga nije došlo. "Nisu imali vremena", službeno je i vrlo neuvjerljivo objašnjenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo