Roberto Carlos otkrio što smjera Jose Mourinho

Bivši brazilski reprezentativac i velikan Kraljevskog kluba Roberto Carlos bio je na Santiago Bernabeu i gledao dvoboj protiv Levantea, a nakon susreta je otkrio što mu je rekao Jose Mourinho.

13.2.2012.
10:01
VOYO logo

Branič Anžija, koji je najavio odlazak u igračku mirovinu na kraju godine, vratio se na travnjak Santiago Bernabeua na kojem je primio nagradu za sve što je dao klubu tijekom 11 godina nastupa za Real.

U Madridu se susreo s mnogim velikanima tog kluba, a jedno vrijeme je proveo u razgovoru s Joseom Mourinhom. Portugalac je mnogo puta izjavio kako se namjerava vratiti u Premiership, a španjolski mediji su nedavno nagađali kako bi se to čak moglo dogoditi na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Roberto Carlos je otkrio da Mourinho nema namjeru dići 'sidro'.

"Rekao i je da ima ugovor i da će ostati u Realu. Poručio sam mu da ga čekamo u Anžiju ako se slučajno predomisli. On je najbolji trener na svijetu", izjavio je Carlos i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek osjetim ponos kada se vratim na Santiago Bernabeu. Čini se da je sve na svom mjestu u Primeri i Ligi prvaka. Moramo zaboraviti na Barcelonu i opet ćemo osvajati važne trofeje. Volim karakter ove momčadi koja će ispisati nove stranice povijesti", izjavio je legendarni Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo