REALOVA ZVIJEZDA JE OGORČENA NA BIVŠEG SUIGRAČA: / 'Prestani sa s*anjima, vrijeme je da kažeš istinu!'

Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN

Već dvije godine Karim Benzema na crnoj je listi francuskog izbornika na koju je dospio kad je otkriveno kako je snimkom seksa s prijateljima ucjenjivao suigrača iz reprezentacije Mathieua Valbuenu.

17.5.2017.
11:46
AFP, PHILIPPE HUGUEN
VOYO logo

Benzema je nepoželjan lik u domovini, više ga ne pozivaju u reprezentaciju, a to se vidjelo i nakon što se Real plasirao u finale Lige prvaka. Na službenom Twitteru, francuski nogometni savez (FFF) je čestitao svom reprezentativcu Raphaelu Varaneu, ali ne i Benzemi.

Prekipjelo mu

No, izgleda da je francuskom reprezentativcu prekipjelo zbog cijele situacije s Valbuenom, za kojeg tvrdi kao je cijelu priču izmislio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na početku je pričao da sam mu prijetio, da sam ga plašio... Što sve nije izmislio, a sada želi igrati sa mnom. Gotovo godinu i pol sam njegov najgori neprijatelj", kazao je Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vrijeme je da kaže istinu'

Zbog problema s Valbuenom i zakonom, pati i privatni život Realovog napadača.

"Već dvije godine zabranjeno mi je vidjeti najboljeg prijatelja Karima Zenatija, jer mi u suprotnom prijeti zatvor. Vrijeme je da Valbuena prestane sa s*anjima i svojim lažima. Izluđuje me i zlo mi je od njega! Vrijeme je da kaže istinu", kazao je Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo