NOGOMETNE RADOSTI / Real Madrid 'razbio' Barcelonu, Jedvaj zabio u grčkom derbiju

Image
Foto: PROFIMEDIA

Furiozno su krenuli nogometaši Reala, već nakon 10 minuta na semaforu je stajalo 2-0, a oba pogotka bila su djelo Viniciusa Juniora

14.1.2024.
21:57
PROFIMEDIA
VOYO logo

Real Madrid svladao je Barcelonu u finalnoj utakmici španjolskog Superkupa rezultatom 4-1 (3-1). To je ukupno 13. naslov Superkupa za Madriđane, a ovaj najnoviji osvojen je na njima posebno sladak način, protiv najvećeg rivala.

Image
TRANSFER BOMBA /

Nekada veliki talent se vraća u HNL: 'Ante je postao Rudešan. Prihvatio je izazov'

Image
TRANSFER BOMBA /

Nekada veliki talent se vraća u HNL: 'Ante je postao Rudešan. Prihvatio je izazov'

Furiozno su krenuli nogometaši Reala, već nakon 10 minuta na semaforu je stajalo 2-0, a oba pogotka bila su djelo Viniciusa Juniora. Prvi pogodak namjestio mu je Bellingham, a drugi mu je kreirao sunarodnjak Rodrygo. U 33. minuti Katalonce je u život vratio Lewandovski, ali šest minuta kasnije opet su zabili Madriđani i to opet preko Viniciusa koji je iz kaznenog udarca upotpunio hat-trick u 39. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 64. minuti Rodrygo je zabio za 4-1, a u 71. minuti Barcelona se našla u još većim problemima kada je Araujo dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Luka Modrić ušao je u igru u 81. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Hrvatske na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO

Jedvaj zabio u derbiju

Veliki derbi igrao se u Ateni na OPAP Areni. Nogometaši AEK-a dočekali su Panathinaikos, a susret je završen podjelom bodova. Garcia je u 24. minuti doveo domaćine u vodstvo, a Tin Jedvaj je u 31. minuti vratio stvari na početak svojim prvijencem za atenske Zelene. Veliki preokret gostujućeg sastava donio je Arao u 66. minuti, ali na kraju su igrači AEK-a po tko zna koji put ove sezone izbjegli poraz u fotofinišu utakmice. I to na kakav način, pogotkom u 6. minuti sudačke nadoknade bod je na OPAP Areni spasio Garcia realiziravši kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi kiks Lyona

Nakon četiri uzastopna slavlja, nogometaši Lyona ostali su kratkih rukava na gostovanju kod Le Havrea. Lloris je zabio za 1-0 u 18. minuti, a onda je u 30. minuti susreta crveni karton dobio Lyonov O'Brien. Početkom drugog djela na 2-0 je povisio Sabbi, ali u 54. minuti tračak nade za goste donio je Lacazette smanjivši na 2-1. Ipak, više od toga Lyon nije mogao, u 62. minuti na 3-1 je povisio Operi, a to je ujedno bio i konačan rezultat. Još treba spomenuti kako je u 90. minuti izravni crveni karton dobio Duje Ćaleta-Car.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo