PUŠNIK BEZ DLAKE NA JEZIKU: / 'Možda mi neki zamjere, ali uspoređivati se s Dinamom je ludost'

Image

Trener Hajduka Marijan Pušnik za razliku od Zlatka Kranjčara bio je u potpuno drugom raspoloženju.

10.8.2016.
21:32
VOYO logo

"Težak poraz. Nema dvojbe. Čestitam Dinamu. Znali smo da su kvalitetnija momčad. Previše smo duela izgubili pogotovo u drugom poluvremenu. Onaj gol u posljednoj minuti prvog poluvremena je preokrenuo susret. Pokušali smo podići igrače na poluvermenu ali nije išlo. Nema se tu puno toga za reći. Moramo puno raditi i slagati naš sustav da im budemo konkurentniji", kazao je slovenski stručnjak.

Image
TEŽAK POTOP HAJDUKA: /

Dinamo protutnjao Poljudom i razbio splitske iluzije!

Image
TEŽAK POTOP HAJDUKA: /

Dinamo protutnjao Poljudom i razbio splitske iluzije!

"Obrana nije bila dobra. Pretukli su nas muški. Igrali su kako treba i dobili su duele u sredini", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino mojim igračima zamjeram što me nisu poslušali da naparve poneki faul kako bi spriječili Dinamove polukontre, jer ove godine Dinamo postiže sve golove iz polukontri ili iz prekida", kazao je Pušnik i naglasio da preuzima odgovornost za poraz.

"Kazao sam igračima da ću preuzeti cjelokupnu krivnju za današnju utakmicu na sebe i nemam nikakav alibi", poručio je i naglasio kako se nakon ovog poraza Hajduk treba okrenuti skorašnjim utakmicama u prvenstvu protiv Osijeka i Rijeke te u kvalifikacijama za Europsku ligu protiv izraelskog Maccabija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poraz protiv Dinama ne znači da mi ne možemo pobijediti i Osijek i Rijeku te ostvariti čudo protiv Maccabija i plasirati se u Europsku ligu", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osijek za tri dana? Nogomet je lijepa igra. Za tri dana se možemo popraviti. Glavu gore i moramo raditi bolje. Pokušavam smiriti euforiju koja je nastala nakon pobjeda u Europi. Zaista treba ostati na zemlju. Ali to nije alibi da ne možemo igrati bolje i pobjeđivati", izjavio je Pušnik.

"Neka se ne ljute ljudi u klubu i navijači, ali nismo kvalitetni poput Dinama. To svi vide. Uspoređivati s njima je ludost. Mi imamo svoj put i moram dovesti još nekoliko igrača", smatra Pušnik. Za kraj je poslao poruku navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala im što su nas podržavali do posljednje minute".

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo