Prljavi Mandžukić: Laktario, provocirao i na kraju se osramotio!

Nedjeljni derbi španjolskog prvenstva između Barcelone i Atletico Madrida bio je pun nervoze.

12.1.2015.
10:28
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac je u 33. minuti prvog poluvremena dobio žuti karton nakon što je laktom u vrat pogodio Sergija Busquetsa. Nije mu to bilo dovoljno, pa je nakon toga uhvatio Barcelonina veznjaka za ruku i počeo vikati na njega, optužujući ga, očito, za simuliranje. Izazvalo je to, dakako, gužvu, došlo je do naguravanja, a među najprisebnijima se pokazao Ivan Rakitić koji je udaljio nervoznog reprezentativnog suigrača i tako spriječio eventualnu eskalaciju sukoba.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2eiad9

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom je poluvremenu Mandžukić pri rezultatu 2:0 za Barcelonu realizirao jedanaesterac koji je skrivio Lionel Messi, a pogodak je proslavio s prstom preko usta, pokazujući na taj način domaćim navijačima da ušute. Tom je provokacijom zapravo reprizirao Realovu legendu Raula koji je na taj način 1999. proslavio gol na Camp Nouu. No, za razliku od Raula koji je slavio izjednačujući gol, Mandžukićeva je momčad i dalje gubila, pa nije jasno koji je bio smisao ušutkavanja navijača. Dio španjolskih medija piše da se naš nogometaš time samo osramotio.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2ei72i

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, u nedjelju su se Barcelonini navijači zadnji smijali jer se Mandžukićev pogodak pokazao samo utješnim za Atletico. Bio je to ujedno prvi gostujući gol nekog hrvatskog nogometaša na stadionu Camp Nou još od Alena Peternaca 1997.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo