Pogledajte kakav je kaos Mourinho izazvao na oproštaju

U prvoj utakmici posljednjeg, 38. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na Santiago Bernabeuu sa 4:2 savladao Osasunu.

1.6.2013.
19:16
VOYO logo

U rezultatski za oba kluba nevažnom susretu glavna zvijezda bio je Realov trener na odlasku Jose Mourinho kojeg su fotoreporteri opsjedali od trenutka kad je izašao na travnjak. Napravio je to Potugalac u zadnji čas, pomalo dramatično,, kad je sudac već planirao dati znak za početak utakmice, ali pored aut-linije je odjednom nastao kaos.

More fotoreportera sjurilo se oko Mourinha pa je sudac morao nakratko odgoditi početak susreta. Nije slavni trener uspio izbjeći zvižduke s tribina Bernabeua, ali to se i očekivalo na kraju sezone koja je za navijače bila razočaravajuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, dok mu je dio navijača zviždao, drugi dio je skandirao njegovo ime i pljeskao mu. Mourinho najskloniji bili su ultrasi s juga koji su ga podržavali tijekom svih 90 minuta susreta i ostali su mu skandirati još 15 minuta nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Tražili su Mourinhov povratak na travnjak, a to se uistinu i dogodilo, te se Portugalac ponovo izašao oprostiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverzni portugalski stručnjak se na kraju trijumfom oprostio od Kraljevskog kluba kojeg je vodio posljednje tri godine, a Luka Modrić je u zadnjem susretu sezone odigrao svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za Real bili su Gonzalo Higuain, Michael Essien, Karim Benzema i Jose Maria Callejon, dok je Mesut Özil upisao dvije asistencije. Za Osasunu su golove postigli Roberto Torres i Alvaro Cejudo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona - Malaga 4-1 (Villa 4, Fabregas 14, Montoya 16, Iniesta 52 / Morales 56) Real Madrid - Osasuna 4-2 (Higuain 35, Essien 38, Benzema 69, Callejon 87) Celta - Espanyol Deportivo - Real Sociedad Granada - Getafe Levante - Betis Mallorca - Valladolid Rayo Vallecano - Athletic Bilbao Sevilla - Valencia Zaragoza - Atletico Madrid

Redoslijed: 1. Barcelona 100, 2. Real Madrid 85, 3. Atletico Madrid 73 (-1), 4. Valencia 65 (-1)...15. Osasuna 39 (-1)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo