SVE SE ZNA / Poznato kada se Modrić priključuje treninzima Real Madrida

Image
Foto: profimedia.hr

Nogometaši Kraljevskog kluba u ponedjeljak su se vratili s odmora u kamp u sjevernom madridskom predgrađu Valdebebas gdje su počeli pripreme za nadolazeću sezonu

12.7.2023.
12:04
profimedia.hr
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić priključit će se suigračima u Real Madridu 19. srpnja te isti dan poletjeti s njima na pripreme u Sjedinjene Američke Države, rekao je Hini klupski dužnosnik.

Image
TOMISLAV IVKOVIĆ /

'Sanjati o Perišiću nije zabranjeno, ali java je drugačija'

Image
TOMISLAV IVKOVIĆ /

'Sanjati o Perišiću nije zabranjeno, ali java je drugačija'

Nogometaši Kraljevskog kluba u ponedjeljak su se vratili s odmora u kamp u sjevernom madridskom predgrađu Valdebebas gdje su počeli pripreme za nadolazeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka i ostali reprezentativci, koji su nastupali za svoje zemlje, vratit će se 19. srpnja uoči polaska u SAD", rekao je dužnosnik.

Modrić je prošli mjesec produžio ugovor za dodatnu sezonu, do 30. lipnja 2024. godine, a na odmoru je od 19. lipnja i finala Lige nacije u kojem je Hrvatska izgubila od Španjolske nakon izvođenja 11-eraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni igrač, koji će u rujnu napuniti 38 godina, nastupa za Real Madrid od ljeta 2012. godine. U nadolazećoj sezoni će biti dokapetan momčadi, uz kapetana Nachu Fernandeza. Obojica su s Real Madridom osvojila 23 trofeja, a Modrić je odigrao 488 utakmice.

Igrači Real Madrida će na pripremama u Sjedinjenim Državama igrati 24. srpnja protiv Milana, 27. srpnja protiv Manchester Uniteda, 29. srpnja s Barcelonom, a turneju će okončati 3. kolovoza dvobojem s Juventusom. Sve utakmice se igraju u okviru turnira "Soccer Champions Tour 2023.".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrića i Nacha, koji su lani osvojili europski Superkup, Svjetsko klupsko prvenstvo i španjolski Kup, dva pehara dijele do bivših suigrača Karima Benzeme i Marcela koji imaju rekordnih 25 trofeja osvojenih s Real Madridom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo