TOMISLAV IVKOVIĆ / 'Sanjati o Perišiću nije zabranjeno, ali java je drugačija'

Image
Foto: Pixsell

'Sanjat nije zabranjeno, dobro je, ali ipak java je drugačija od sna. Ne znamo gdje smo ni što smo u ovom momentu'

12.7.2023.
11:49
Pixsell
VOYO logo

U subotu se na Maksimiru igra prva utakmica nove sezone - Superkup. Dinamo i Hajduk otvaraju sezonu s dvomečom, a prvi njihov sudar s početkom u 20.00 neće donijeti odgovor na neka posebna pitanja. Oba kluba su u jeku priprema i slaganje mozaika za novu sezonu.

Image
PROTIVNIK JOŠ NIJE ODREĐEN /

Poznata je satnica prve Dinamove europske utakmice

Image
PROTIVNIK JOŠ NIJE ODREĐEN /

Poznata je satnica prve Dinamove europske utakmice

"U subotu u Superkupu možemo očekivati trening utakmicu s obvezama. To je početak, niti jedna momčad ni približno ne može biti na nivou na kojem će biti za mjesec dana. To će biti, hajmo reći, ozbiljna utakmica bez nekih očekivanja ili bilo čega, jer je nemoguće da se dogodi neka TOP utakmica"", kazao je za Net.hr Tomislav Ivković, bivši Dinamov vratar, član slavne generacije 82', danas poznati trener i komentator nogometnih zbivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tijeku je ljetni prijelazni rok u kojem Hajduk radi više u smislu pojačanja, ali Dinamo je svoj kostur i najbolje igrače zadržao.

Nitko još nije otišao, a prema informacijama kojima raspolažemo, vjerojatno niti neće zbog kvalifikacija za Ligu prvaka. I Petković Livaković, kao i Ivanušec i Šutalo, još uvijek su u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pratim, gledam, ali najbolji uvid imaju treneri i ljudi u klubovima. Vjerujem da i Dinamo i Hajduk imaju viziju, plan i program, kako riješiti i složti svoj mozaik na najbolji mogući način", naglašava Ivković.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Neki misle da je ovo ona sezona u kojoj bi Hajduk najozbiljnije mogao napasti titulu prvaka Hrvatske, pogotovo ako se hajdukovcima ostvari san i dođe na Poljud Ivan Perišić. Kako na to Tomislav Ivković gleda i hoćemo li uživati u uzbudljivijoj sezoni nego što je bila prošla što se tiče vrha i borbe za naslov prvaka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sanjat nije zabranjeno, dobro je, ali ipak java je drugačija od sna. Ne znamo gdje smo ni što smo u ovom momentu. Prethodno pitanje kad bude riješeno, dat ću odgovor na ovo zadnje", zaključio je Tomislav Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo