POVIJESNI TRANSFER: / Zvijezda Bundeslige seli u Manchester?

Image

Leroy Sane ovih bi dana trebao postati najskuplji njemački nogometaš svih vremena.

4.1.2016.
8:42
VOYO logo

Ukoliko baš ne pratite Bundesligu, vjerojatno se pitate - tko je on uopće? Radi se o ofanzivnom veznjaku Schalkea kojeg smo upoznali prošle sezone, kada je zabio golčinu Realu u Ligi prvaka. Do danas je 19-godišnji nogometaš sakupio 39 nastupa za klub iz Ruhra, a dosad je zabio devet golova za svoj klub. Za njemačku reprezentaciju je debitirao na šokatnom okršaju u Parizu, kada je utakmica Njemačke i Francuske ostala u sjeni terorističkog napada u glavnom francuskom gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sane se proteklih mjeseci dokazao u Schalkeu, a kako piše Bild, Manchester City će ponuditi astronomskih 55 milijuna eura za mladog nogometaša. Samo za usporedbu, specijalizirani portal Transfermarkt smatra kako Sane vrijedi osam milijuna eura. Uz to, šeici su tek prošlog ljeta spiskali 50 milijuna funti na nogometaša sličnih karakteristika - Raheema Sterlinga. Zašto bi sad u svoju mega momčad dovodili sličnog igrača, ostaje vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Schalke bi napravio posao stoljeća. Odšteta od 55 milijuna eura bila bi najveća koja je ikad plaćena za jednog njemačkog nogometaša...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo