PORTUGALAC STRAHUJE ZA POSAO: / United stupio u kontakt za Zidaneom, Francuz odmah zvao Mourinha

Image
Foto: AFP

United je upisao najlošiji start u prvih sedam utakmica od 1989.

1.10.2018.
10:36
AFP
VOYO logo

Loš početak sezonu i svađa s najvećom zvijezdom Paulom Pogbom moglo bi slavnog Portugalca Josea Mourinha uskoro koštati posla. Uvjereni su u to gotovo svi engleski mediji nakon posljednjeg poraza od West Hama.

Već se naveliko piše da je Manchester United kontaktirao Zinedinea Zidanea. The Sun ističe da je upravo Francuz najveći favorit za novog šefa posrnulog diva. Također javljaju da je Zidane ovih dana kontaktirao Mourinha jer je bio zabrinut da će Portugalac misliti da mu radi iza leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener Real Madrida poručio mu je da je jedina stvar koja se dogodila ta da su ga njegovi zastupnici upitali bi li ga zanimao posao trenera na Old Traffordu.

Rade mu iza leđa

Međutim, ističe The Sun, Mourinha to navodno nije utješilo te je i dalje uvjeren da gazde Uniteda kuju planove za njegov odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Englezi navode da Mourinho ima tjedan dana da sačuva posao kao i to da je uvjerio izvršnog direktora Eda Woodwarda da može okončati aktualnu krizu. To će morati dokazati u iduće dvije utakmice. U utorak United igra s Valencijom u Ligi prvaka, a nakon toga s Newcastleom u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzrok pada ovog diva prokomentirao je i jedan od igrača koji su obilježili povijest Uniteda Gary Neville.

Za njega sve je počelo kada je klub 2014. odlučio uručiti otkaz Davidu Moyesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kaos je počeo kada su Moyesu dali otkaz. Izgubili smo osjećaj za vrijednosti na kojima je klub izgrađen. Nije stvar u treneru nego do ljudi iznad njega. Oni nemaju nikakav plan", poručio je putem Twittera.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo