VELIKANI U LOVU NA DINAMOVU ZVIJEZDU / Ponajboljeg igrača 'modrih' želi Milan, ali umiješao se slavni njemački klub s boljom ponudom?

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Dinamo Majera navodno neće pustiti za cifru manju od 15 milijuna eura

20.6.2021.
22:01
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Prije nekoliko dana talijanski mediji pisali su kako je ponajbolji igrač Dinama, Lovro Majer, na korak od prelaska u redove tamošnjeg velikana, AC Milana.

Naime, kako pišu tamošnji mediji, talijanski nogometni agent Marco Branca bio je u petak na sastanku u sjedištu Milana, a Talijani tvrde kako je jedan od igrača o kojima se pregovaralo upravo Dinamov ofenzivni veznjak, Lovro Majer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal Sempremilan tvrdi kako postoji i snimka Brance koji stiže na pregovore i naglašavaju kako je on predstavnik nekih igrača koje se i ranije povezivali s Milanom, poput Danija Olma ili Jonathana Ikonea iz Lillea.

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Žele ga i Nijemci

Talijani uvjeravaju kako je na sastanku bio i Marco Busiello iz iste agencije, a da su klub predstavljali Paolo Maldini i Ricky Massara. Pisali su talijanski mediji kako se na sastanku raspravljalo o trojici nogometaša, Lovri Majeru, Jonathanu Ikoneu i Tiemoueu Bakayoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo Majera navodno neće pustiti za cifru manju od 15 milijuna eura, a Milan navodno nije siguran može li isplatiti Dinamu toliku svotu jer planiraju dovesti i spomenutog Ikonea. E sada, Milanu su stvar dosta zakomplicirali i Nijemci. Eintracht je ranije već pokazao interes za Majerom, a sada su spremni ispuniti Dinamove uvjete i otkupiti Majera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo