Prava katastrofa: Utakmica s Hrvatskom na korak od povijesnog debakla

Cijeli svijet će u četvrtak pratiti otvaranje Svjetskog prvenstva i utakmicu Brazila i Hrvatske, ali kako stvari trenutno stoje veliki spektakl je na korak od povijesnog debakla.

10.6.2014.
12:05
VOYO logo

Već smo ranije donosili vijesti o štrajku i nemirima u Brazilu, a utorak bi trebao donijeti smirenje situacije u Sao Paulu. No, samo na kratko jer je najavljen nastavak štajka radnika metroa za četvrtak, odnosno dan kada će zaigrati Vatreni i domaćini.

Prosvjednici su nakratko napustili ulice, ali što će biti u četvrtak, to možemo samo pretpostavljati. Ostaje i problem kako će navijači doći do stadiona, ukoliko metro neće funkcionirati. Pokrajinska vlada je štrajk proglasila nelagalnim i najavila ogromne kazne, ali to prosvjednike ne brine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude gora, u ponedjeljak je jedan radnik poginuo, a dvojica su teško ozlijeđena na gradilištu blizu zračne luke. Monotračna željeznica definitivno neće biti spremna do početka SP-a, a samo se možemo nadati da će sve proći u redu. Nogometni spektakl će proći kroz koji tjedan, a Brazilu će ostati domaći problemi i dugovi zbog velikog natjecanja...

//www.youtube.com/embed/YrkzFmi4prQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo