OTKAZ BIŠĆANU NAKON DVOSTRUKE KRUNE!? / Hrvatski trener ostvario povijesni uspjeh, ali u utorak mora napustiti klupu?

Image
Foto: PIXSELL

Nogometaši Olimpije osvojili su ove sezone slovensko prvenstvo i tamošnji Kup

4.6.2018.
15:38
PIXSELL
VOYO logo

S hrvatskim trenerom Igorom Bišćanom na klupi ljubljanska Olimpija osvojila je ove sezone dvostruku krunu nakon što je u drami posljednjeg kola stigla do naslova u prvenstvu, a potom demonstrirala moć u utakmici za trofej u Kupu (pobijedili Aluminij 6-1).

Prema pisanju dijela slovenskih medija Bišćan će, unatoč navedenom, u utorak vjerojatno morati napustiti klupu momčadi koju je preuzeo pred početak sezone nakon što je Rudeš iz hrvatskog drugoligaškog razreda uveo u Prvu HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Održan je sastanak, odluka sutra

"Nakon današnjeg sastanka između predsjednika i trenera NK Olimpije, predsjednik Milan Mandarić svoju će konačnu odluku o daljnjom suradnji s Igorom Bišćanom priopćiti u utorak", navodi rtlslo.si naglašavajući da sve vodi prema rastanku iako je hrvatski trener s klubom vezan ugovorom i za sljedeću godinu.

Isti izvor podsjeća da navijači žele ostanak trenera čije su ime skandirali koncem sezone, ali i da je Mandarić katkad bio nezadovoljan igrom momčadi koja je po njegovom mišljenju bila premalo napadačka te ga je smetalo što Olimpija do naslova nije došla ranije i da neki mladi igrači nisu dobili veću šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 42 utakmice na klupi Olimpije Bišćan je doživio tek četiri poraza. Kao njegov nasljednik spominje se bivši izbornik slovenske reprezentacije Slaviša Stojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo