SALAH POSTAVIO 'ULTIMATUM' / Trese se Anfield, lupio je veliki Mo šakom od stol: Otići će iz Liverpoola ako u klubu ne naprave jedno; 'Ovo je čisto s*anje'

Image
Foto: Profimedia

Mo Salah zahtjeva 500.000 funti tjedno za produljenje ugovora i ostanak

4.9.2021.
19:50
Profimedia
VOYO logo

Mohamed Salah, najbolji egipatski nogometaš, pridružio se reprezentaciji te će igrati na gostovanju kod Gabona u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Image
LIVERPOOL UPISAO RUTINSKU POBJEDU /

Redsi lagano svladali Norwich, Salah se upisao u povijest

Image
LIVERPOOL UPISAO RUTINSKU POBJEDU /

Redsi lagano svladali Norwich, Salah se upisao u povijest

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salah ponovno u egipatskoj reprezentaciji

Taj se dvoboj igra u nedjelju, a Salah nije nastupio u prvom susretu kada je Egipat na domaćem terenu pobijedio Angolu 1-0. Naime, Egipat se nalazi na COVID-19 crvenoj listi od strane Velike Britanije te bi Salah po povratku u Liverpool morao u izolaciju, u trajanju od četrnaest dana, da je tom prilikom posjetio domovinu i nastupio u susretu.

Salah se tako reprezentaciji priključio u Gabonu i predvodit će svoju momčad do moguće druge pobjede u kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, podsjetimo kako je Salah posljednji put u Egiptu bio krajem prošle godine, na svadbi brata te se potom vratio u Europu pozitivan na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spreman je napustiti Liverpool

Za spomenuti i kako britanski tabloid The Mirror danas javlja kako je Salah spreman napustiti Liverpool ne ispuni li mu klub želju za povećanjem plaće, a ugovorno je vezan još dvije godine.

Salahova tjedna plaća, navodi The Mirror, trenutačno premašuje 200.000 funti, a egipatski reprezentativac sad traži povećanje koje uvelike premašuje ono što sad dobiva. Englezi pišu kako su za Salaha interes pokazali velikani poput Reala iz Madrida i bogatog PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi 500 000 funti tjedno

Salahova je želja, navodi se, 500.000 funti tjedno za produljenje ugovora i ostanak u klubu. Virgil van Dijk, Alisson i Jordan Henderson već su produljili ugovore i imat će bolja primanja, podsjeća se, ali nitko od njih nije imao ovakve zahtjeve.

Mo Salah je jedan od najvažnijih Kloppovih igrača ako ne i najvažniji. U 206 utakmica za Liverpool postigao 127 golova uz 47 asistencija. Pomogao je momčadi osvojiti englesko prvenstvo i Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javili se fanovi

Na društvenim mrežama, stoga, očekivano korisnici raspravlja se o ovoj temi. Posebno bliski Liverpoolu.

"Možete misliti što god hoćete ali čisto s*anje je ovo što Salah traži. Ovo je samo još jedan prljavi trik našeg vlasnika", istaknuo je jedan fan Redsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo