OSJEČANI RAZOČARANI SUĐENJEM NAKON PORAZA: / 'Mudražija ne može stati na nogu, boje li se suci suditi što protiv Dinama?'

Image
Foto: PIXSELL

"Napravili smo dvije glupe greške kod prva dva gola. Ne volim pričati o suđenju, međutim, ovo je stvarno iritantno", rekao je kapetan Osijeka Mile Škorić

10.2.2018.
21:34
PIXSELL
VOYO logo

DINAMO SE NAZABIJAO PA OPUSTIO: Osijek zabio dva gola u tri minute, ali nije uspio doći do velikog preokreta

Image
DINAMO SE NAZABIJAO PA OPUSTIO: /

Osijek zabio dva gola u tri minute, ali nije uspio doći do velikog preokreta

Image
DINAMO SE NAZABIJAO PA OPUSTIO: /

Osijek zabio dva gola u tri minute, ali nije uspio doći do velikog preokreta

Dinamo je slavio sa 4-2 protiv Osijeka na njihovom Gradskom Vrtu, a goste su do pobjede predvodili Soudani i Ademi. Trener Modrih Mario Cvitanović nije krio zadovoljstvo nakon pobjede:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan, uživao sam gledajući predstavu svojih igrača koji su odgovorili postavljenim zahtjevima. Bili smo superiorni, precizni, konkretni i odgovorni. Čestitam još jenom svojim igračima na predstavi, a lijepo je igrati u ovakvom ambijentu, tu je uvijek prava nogometna atmosfera. Zahvalio bi se i Osijeku, naš je domaćim napravio sve kako bi očuvao teren, kako bi ovdje mogli svi skupa igrati nogomet", rekao je Cvitanović pa dodao:

'Bila je ovo dobra predstava'

"Izdominirali smo ovu utakmicu, ali i imali malu krizu između 70. i 80. minute kada je Osijek zaigrao s četiri napadača, praktički bez ikakvih veznjaka. Probleme su nam stvarale njihove duge lopte, ali uvođenjem još jednog stopera to smo uspjeli iskontrolirati. Utakmica je bila konkretna, ponosan sam na igrače, no možda smo u nekim situacijama morali biti racionalniji, pa i zabiti još koji gol. Ali, nećemo cjepidlačiti, bila je ovo dobra predstava i navijači mogu biti zadovoljni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, kapetan Osijeka Mile Škorić nije bio zadovoljan suđenjem i smatra da je njegova momčad u ovoj utakmici oštećena za jedanaesterac:

"Mudražija ne može stati na nogu kakav je udarac dobio. Napravili smo dvije glupe greške kod prva dva gola. Ne volim pričati o suđenju, međutim, ovo je stvarno iritantno. Ne znam... Boje li se suci što suditi protiv Dinama,svaki kontakt je njima sudio, kod drugog gola ne sudi čisti faul na Ejupiju, onda sudi za Dinamo i oni zabiju", prenosi Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo