O STRAVIČNOJ OZLJEDI: / 'Sudac je nesvjesno dosudio odluku, čuo urlik Suka, vidio situaciju i dosudio prekršaj za Goricu'

Image

Mario Strahonja prokomentirao stravičnu ozljedu Joeyja Suka

23.3.2021.
7:20
VOYO logo

Veznjak Gorice kojem je slomljena noga Joey Suk u nedjeljnom derbiju protiv Dinama u kojem su Plavi na svom terenu slavili s 1:0, uspješno je tijekom ponedjeljka operiran na Rebru i na terene bi se prema procjenama mogao vratiti uoči iduće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeda Joeyja Suka šokirala je sve prisutne a posebno trenera Goričana Sinišu Oreščanina, koji uopće mogao previše pričati o utakmici koja je eto ostala zapamćena po lomu noge Joeyja Suka.

Oreščanin je bio šokiran

"Pod dojmom sam Sukove ozljede, tako da mi utakmica u ovom trenutku ne znači puno. Ne znam koliko će Suk izostati, stvarno ne znam, nisam liječnik da bi to znao", kazao je kazao utučeni Oreščanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nije mu bilo lako, vidjelo se da mu se uopće ne priča o maksimirskom ogledu, misli su mu bile s njegovim igračem. Svi su ostali pod dojmom ozljede koja je zasjenila čitavu utakmicu, a o kojoj se razgovaralo i jučer navečer u HRT-ovoj emisiji stadion. Sudački ekspert Marijo Strahonja analizirao taj trenutak. Rekao je da je to bio ružan start, ali da je Suk pritom napravio prekršaj u napadu...

'Sudac je nesvjesno dosudio odluku'

'Sudac je nesvjesno dosudio odluku, čuo urlik Suka, vidio situaciju i dosudio prekršaj za Goricu. Kod duela Majera i Lovrića na rubu kaznenog prostora Dinama sudac je vidio naglašeni pad Lovrića i procijenio koliko je ruka Majera bila na ramenu Lovrića. VAR soba je provjerila i podržala odluku suca da nema kaznenog udarca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u 50. minuti utakmice Dinama i Gorice Suk je s 18 metara pokušao pucati, Čabraja je uletio na loptu prije njega, a onda je Suk potkoljenicom pogodio u nogu igrača Dinama i došlo je do loma od odnosno teže ozljede. Odmah se vidjelo da je došlo do ozbiljne ozljede, čulo se kako Steenvoorden na engleskom viče prema Oreščaninu da je Suku pukla noga.

Image

Inače, čovjek s kojim se Suk sudario pa završio na operacijskom stolu je njegov bivši suigrač i dobar prijatelj. Čabraja je u Gorici također bio od 2018., a početkom ove godine prešao je u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo