Novinari otkrili sastav Lyona protiv Dinama!

Nogometaši Lyona odradit će u ponedjeljak poslijepodne na terenu svog trening-kampa i klupske baze u Tola-Vologeu posljednji trening uoči dvoboja Lige prvaka protiv Dinama.

26.9.2011.
17:26
VOYO logo

Lokalni dnevnik Le Progres izvještava da će trener Remy Garde u utorak, ne bude li neugodnih iznenađenja, Dinamu suprotstaviti svoju trenutačno najjaču 11-oricu.

Zaigrat će tako: Lloris – Reveillere, B. Kone, Lovren, Cissokho – Gonalons, Källström – Briand, Grenier, Bastos – Gomis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=TdeRsOcHttcIBIsb

Izvan kadra momčadi zbog ozljeda su brazilski stoper Cris, veznjaci Ederson i Gourcuff, te argentinski napadač Lisandro Lopez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu će na Gerlandu voditi češki sudac Pavel Kralovec, a Le Progres u najavi podvlači fantastičnu statistiku domaćeg kluba kad su domaće prvenstvene utakmice u pitanju. Posljednji je put Lyon utakmicu Le Championnata na Gerlandu izgubio prije točno godinu dana, 25. rujna prošle godine, kada je St. Etienne slavio 1:0.

Otad su Lovren i suigrači nanizali 19 utakmica bez poraza, od čega su ostvarili 13 pobjeda uz gol-razliku 41:13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da Le Progres u izdanju od ponedjeljka hvali Dejana Lovrena. Izvjestitelj lista navodi da se čini kako u prošlosti redovito kritizirani Hrvat napokon izgleda sve konzistentniji u formi iz utakmice u utakmicu.

Jutarnjim letom sa zagrebačke zračne luke Dinamo je stigao u Francusku. Let iz Zagreba do Lyona trajao je nešto više od sat vremena i 15 minuta, a Modri su preko Bologne, sjeverne Italije i Mont Blanca stigli u Lyon. U Francuskoj je Modre čekalo ugodnih 22 Celzijusa odnosno vrijeme vrlo slično onome u Zagrebu; možda malo toplije. Igrače u popodnevnim satima čeka odmor i lagana šetnja, a Dinamo će večeras na Gerlandu odraditi trening. , prenose službene stranice Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109260264006 arti-201109250288006 arti-201109260062006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo