NOGOMETAŠI LAZIJA ZA DLAKU IZBJEGLI VELIKU TRAGEDIJU: / Nastala drama u avionu, svi su strahovali osim jednog igrača

Image
Foto: Profimedia

Vlasnik kluba, Claudio Lotito, nedavno je kupio privatni zrakoplov Boeing 737 za potrebe svoje momčadi, a sada su ga po prvi put koristili

22.11.2020.
17:13
Profimedia
VOYO logo

Talijanski velikan Lazio slavio je s 2:0 na gostovanju kod Crotonea u subotu, ali ta im pobjeda, barem većini, neće ostati u dobrom sjećanju. Naime, imali su podosta problema na dolazom i odlaznom letu iz Calabrije.

Vlasnik kluba, Claudio Lotito, nedavno je kupio privatni zrakoplov Boeing 737 za potrebe svoje momčadi, a sada su ga po prvi put koristili za put na gostovanje kod Crotonea. Na dolaznom putovanju igrače je pratilo teško nevrijeme koje je izazvalo jake turbulencije, a na odlaznom putovanju kontrolori leta nisu dozvolili uzlijetanje aviona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ciro Immobile Turin v Lecce, Serie A, Football, Turin, Italy - 01 Nov 2020,Image: 567271477, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Zbog toga su igrači autobusom putovali do obližnje Lamezije i od tamo su redovnom avionskom linijom krenuli prema Rimu. Nakon cijele drame ponajbolji igrač Lazija, Ciro Immobile progovorio je o neugodnosti koju su proživjeli prilikom leta za Calabriju.

"Svi su bili u strahu kada smo letjeli prema Crotoneu osim Acerbija i Parola. Parolo je potpuni luđak, on se smijao i ludovao u avionu kao da se ništa ne događa. Pitao sam svoje suigrače zašto ga nisu snimali u letu, ali ni oni se nisu baš najbolje osjećali u cijeloj situaciji", kazao je Ciro Immobile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo