NOĆNA MORA SLAVNOG ENGLEZA: / 'Mislio sam da je iskren i pošten, ali nije'

Image

Nakon veličanstvene predstave Barcelone protiv Valencije 7:0, nogometna javnost bruji o nekad velikoj Valenciji i najtežem porazu njihovog trenera Garyja Nevillea.

4.2.2016.
18:09
VOYO logo

Vratarska legenda Valencije Santiago Canizares oštro je napala slavnog Engleza.

''Očekivao sam da će Neville isti trenutak podnijeti ostavku, kao moral čin i neku vrstu isprike navijačima i svima onima koji vole Valenciju. Mislio sam da je iskren i pošten, ali nije. Razočarao sam se", kazao je Canizares i zajedno sa navijačima započeo kampanju protiv legende Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, sportski direktor Valencije Jesus Garcia Pitarch diplomatski odgovara kako još nije došlo vrijeme za razgovor o budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor naljutio i Canizaresa

Canizaresa je to posebno zasmetalo.

''Ako Garcia Pitarch daje podršku Nevilleu, kako je rekao u ponedjeljak, onda sam razočaran. Ako će tijekom dana ili ovih dana promijeniti odluku, onda me zanima zašto mu je dao podršku danas'', rekao je Canizares i ističe kako ne boli čak toliko poraz, koliko činjenica da su se igrači predali do kraja. Po njemu, netko za to mora odgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, gnjevni navijači izvukli su izjavu Garyja Nevillea koja datira iz travnja 2015., kad je rekao kako neke momčadi na gostovanju na Camp Nou znaju izgubiti 5:0, 6:0 ili 7:0, no kad bi se njemu to dogodilo da nikad više ne bi mogao pogledati svojoj obitelji u oči. Izjava je osvanula na društvenim mrežama i postala hit među navijačima sklonim kritiziranju Nevillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo