PA JE LI MOGUĆE?! / Nije naš Tušo ovo zaslužio: Francuski novinar objavio šokantnu informaciju o Igoru Tudoru

Image
Foto: Profimedia

Tudorov Marseille je u posljednjem kolu izgubio od kluba s kojim se bori za pozicije koje vode u Ligu prvaka

22.5.2023.
13:23
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Lillea svladali su u subotu u 36. kolu francuske Ligue 1 s 2:1 Marseille, sastav kojeg vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor.

Image
JAO /

Igor Tudor doživio bolni poraz nakon što je kaznio dvije zvijezde

Image
JAO /

Igor Tudor doživio bolni poraz nakon što je kaznio dvije zvijezde

Premda je Marseille vodio na poluvremenu upisao je drugi poraz u posljednje tri ligaške utakmice. Prije pada kod Lillea izgubio je Marseille i na gostovanju kod Lensa, kluba s kojim se bori za drugu poziciju koja vodi prema Ligi prvaka. Tu utakmicu Marseille je odigrao bez dvije zvijezde, a čitava priča koja puni stupce francuskih sportskih tiskovina i općenito medija dobila je novi epilog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Marseille je igrao bez Dimitri Payeta i Nuna Tavaresa koji su isključeni s treninga u petak, a francuski mediji pišu da su obojica možda i odigrali svoje posljednje utakmice za klub, iako je to samo pretpostavka.

Nakon ovog poraza Marseille je u teškoj situaciji jer ima dva boda manje i utakmicu više od Lensa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Nedugo nakon tog poraza francuski novinar Bruno Blanzat koji piše za  France Bleu Provence objavio je da će na kraju sezone Tudor otići iz Marseillea.

Blazant piše da je glavni razlog zbog kojega će Tudor otići taj što klupska Uprava više ne želi trpjeti njegov sukobe s igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu informaciju se definitivno treba uzeti s velikom dozom skepse jer su drugi francuski novinari uvjereni da Tudor ostaje trener Marseillea i sljedeće sezone.

U nedjelju 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na PLAY Premiumu gledajte najveći FNC-ov event do sada koji će se održati Areni Zagreb! Ivan Erslan, Satoshi Ishii, Filip 'Nitro' Pejić, Ivica 'The Terror' Trušček i Marko 'Skull Crusher' Bojković samo su dio onoga što Vas očekuje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo