NEVJEROJATAN POTEZ NJEMAČKE UOČI EUROPSKOG PRVENSTVA: / Pogledajte što su napravili svom izborniku. Čeka ih ogroman neuspjeh?

Image
Foto: Profimedia

Pitanje je kako će se ova situacija odraziti na reprezentaciju Njemačke koju čeka veliki izazov na Euru

25.5.2021.
13:16
Profimedia
VOYO logo

Imamo jednu podosta nevjerojatnu situaciju i to u jednoj od najjačih nogometnih reprezentacija svijeta. Naime, Njemačka je odlučila da će nakon Europskog prvenstva smijeniti izbornika Joachima Lowa i postaviti na njegovo mjesto uskoro bivšeg trenera Bayerna, Hansija Flicka.

Već se neko vrijeme spekulira o ovoj promjeni izbornika, ali do sada ona je bila neslužbena, no sada ju je potvrdio direktor reprezentacije Oliver Bierhoff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Joachim Jogi Löw ( Federal coach ) Germany v North Macedonia, FIFA World Cup Qualifying Group J, Football, Duisburg, Germany - 31 Mar 2021,Image: 602676920, License: Rights-managed, Restrictions: DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video., Model Release: no, Credit line: Profimedia

"Hansi će biti uključen i u mnoge projekte koji se tiču svih omladinskih kategorija, rada s trenerima, naše nogometne akademije. Brzo smo se dogovorili i bilo nam je bitno da sve zaključimo prije početka Eura. Imamo zajednički cilj, vratiti se na vrh", poručio je direktor reprezentacije Oliver Bierhoff, koji je zapravo indirektno rekao kako ne vjeruje u uspjeh Lowa i reprezentacije na nadolezećem Euru.

Flick je potpisao na tri godine i debitirat će 2. rujna u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali pitanje je kako će se ova situacija odraziti na reprezentaciju Njemačke koju čeka veliki izazov na Euru, odnosno, kako će Low podnijeti činjenicu da kao već bivši izbornik mora voditi momčad na Euru i da će bez obzira na sve dobiti otkaz. Ne čini se baš previše optimistično i zapravo nije isključivo da bi Njemačka zbog ovakvog netaktičnog manevra mogla krahirati na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo