NEMA BRIGE AKO DOBIJE OTKAZ: / Poznati njemački klub nudi posao Slavenu Biliću!

Image

Bivšem hrvatskom izborniku Slavenu Biliću ne cvatu ruže u West Hamu, blago rečeno. Momčad je tek na 16. mjestu u Premier ligi, nije se plasirala u Europsku ligu, ispala je iz Liga kupa...

3.12.2016.
12:58
VOYO logo

U sljedeća dva kola Premier lige Hammerse čekaju teški okršaji protiv Arsenala i Liverpoola i Biliću neće biti nimalo lako doći do bodova. Ostane li na nuli, lako bi se moglo dogoditi da mu se čelnici kluba zahvale na dosadašnjem radu i potraže novo rješenje za klupu.

Grant, Di Matteo...

No, čak i ako se to dogodi, čini se da Bilić neće dugo čekati nove ponude. Prema pisanju njemačkog dnevnika TZ-a, hrvatski stručnjak se nalazi na popisu želja drugoligaša 1860 Münchena. Nekada ugledni klub danas se bori za ostanak u drugoj ligi, ali na svaki se način pokušava vratiti na staze stare slave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je otkaz dobio trener Kosta Runjaić, a kao privremeno je rješenje imenovan Daniel Bierofka. No, čelnici kluba, unatoč nezavidnoj situaciji, imaju ambiciju dovesti neko ugledno trenersko ime, i dobije li Bilić otkaz u Londonu, nije isključeno da će ga pokušati angažirati. Bi li on nakon blještave Premier lige htio raditi u drugoj njemačkoj ligi, to je već drugo pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da TZ navodi kako se na popisu kluba u kojem igra Ivica Olić nalaze i nekadašnji treneri Chelseaja Avram Grant i Roberto di Matteo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo