Ne voli izlaske, igra plejku i čeka Sammirovu desetku

23.8.2011.
21:26
VOYO logo

"Jako sam uzbuđen ovih dana, jer ne događa se baš svaki dan da se pripremaš za ulazak u Ligu prvaka. Noge su mi pomalo teške, najmlađi sam u svlačionici i teže podnosim napore. Zaboli me i koljeno, ali otrpim. Naravno, kada bih osjećao da ne bih izdržao utakmicu, odmah bih to rekao treneru" priča mladi Mateo Kovačić kojeg je Sammir već proglasio svojim nasljednikom.

"Čast mi je što me označio svojim nasljednikom. Sada nosim osmicu, a u kadetima sam bio desetka. Bude li Sammir odlazio i da mi svoju desetku, rado bih je preuzeo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada nada Modrih kojeg nerijetko uspoređuju s Bobanom i Kranjčarom, otkrio je kako u potpunosti živi sportskim životom, ne zanimaju ga noćni provodi i kladionice, česti poroci mnogih sportaša.

"To me ne zanima, nikad nisam bio u kladionici, a samo sam jednom 'zaružio', i to sa suigračima kada smo slavili naslov prvaka. Obožavam igrati 'play station' s prijateljem", izjavio je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi nogometaš pamti i teške trenutke svoje karijere, našao se na rubu kada je na jadnoj utakmici mlađih uzrasta slomio nogu.

"U rujnu 2009. godine slomljena mi je noga na utakmici s Osijekom. Puknule su obje kosti, tibija i fibula, bilo je grozno, tata je odmah preskočio ogradu i bio uz mene. I ne sjećam se dobro svakoga detalja, valjda od šoka, no sada je to daleko iza mene. Ne bih želio spominjati ime tog dečka, on to nije učinio namjerno, ispričao mi se, ni njemu nije bilo lako", kaže mladi nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao najveće uzore u karijeri vidi neke od svojih suigrača, a posebno je impresioniran ključnim igračem Barçinog veznog reda.

"Sammir i Badelj su moji najveći uzori, od stranih zvijezda impresionira me Iniesta", zaključio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108220497006 arti-201108180703006 arti-201108180084006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo