NAJUBOJITIJI HRVAT U PRIMERI NA KORAK OD VELIKOG TRANSFERA: / Puštaju ga ispod cijene, a traži ga nekoliko jakih klubova

Image
Foto: Profimedia

Budimir je zabio 13 golova i prvi je strijelac svog, kako se čini, uskoro bivšeg kluba

31.7.2020.
16:51
Profimedia
VOYO logo

Nažalost zbog vrlo loše sezone koja je rezultirala ispadanjem Mallorce iz lige, gotovo se ispod radara provukao sjajni golgeterski učinak hrvatskog napadača Ante Budimira. Budimir je zabio 13 golova i prvi je strijelac svog, kako se čini, uskoro bivšeg kluba.

Za Budimira se trenutno ne zna gdje će nastaviti karijeru, Mallorca mu je dala dopuštenje da dogovori transfer jer teško da će ga zadržati u klubu sada kada su ispali u drugu ligu. Budimir u ugovoru ima odštetnu klauzulu od čak 15 milijuna eura, ali klub je pristao pustiti ga i za manju odštetu, tvrde tako Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Sevilla's Argentinian midfielder Ever Banega (R) tackles Real Mallorca's Croatian forward Ante Budimir during the Spanish league football match between Sevilla FC and RCD Mallorca at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville on July 12, 2020.,Image: 542209644, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Veliki interes

Navodno je nekoliko španjolskih prvoligaša zaintersirano za njegove usluge. Ne zna se točno koji su, ali poznato je da su to klubovi koji su završili sezonu nešto niže na tablici. Mogu to biti klubovi poput Betisa, Alavesa, Celte, Valladolida, Levantea, a spominje se i pokoja ponuda iz Engleske.

Spomenimo, Budumir je u Mallorci proveo sezonu i pol, pomogao je uvesti klub u Primeru sa šest golova, ali ovih 13 nije bilo dovoljno da ih spasi od povratka u niži rang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo