MOURINHO VIĐEN U DRUŠTVU JAMESA PALLOTE: / Preuzima li Romu?

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Uopće nije niti bilo sumnje da će onoga trenutka kada mu ugovor sa Chelseajem bude raskinut Jose Mourinho postati tražen sa svih strana.

19.12.2015.
14:43
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Prema pisanju Eurosporta koji se poziva na napise Duncana Castlesa, novinara koji je u dobrim odnosima s Mourinhom, nedavno otpušteni Chelseajev menadžer već pregovara sa Romom. Preciznije, već u petak, dakle samo dan nakon otkaza u klubu, viđen je u Londonu u društvu Romina vlasnika Jamesa Pallote. Aktualni trener tog rimskog kluba Rudi Garcia već neko vrijeme nije omiljena osoba u klubu nakon što je momčad propustio dovesti do pobjede u posljednjih sedam utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Posebni' je cijenjen i u Italiji

Kao i u drugim svjetskim ligama u kojima je obnašao trenerski posao, Mourinho je iznimno cijenjen i u Italiji gdje je s Interom od 2008. do 2010. godine osvojio pet naslova, a u svojoj posljednjoj sezoni ondje talijansko prvenstvo, Kup u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da je u putem agencije CAA Mourinho prokomentirao nedavne događaje, a u izjavi, među ostalime, piše i da “neće uzimati predah od nogometa jer mu on ne treba i jer nije umoran.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo