MODRIĆEVA OZLJEDA GORA JE NEGO ŠTO SE MISLILO? Real objavio zabrinjavajuće detalje: / 'Obavili smo testove...'

Image
Foto: Profimedia, Ryan Hiscott/JMP / Shutterstock Editorial

Real je objavio nove detalje i čini se kako nije baš bezazleno

15.10.2019.
22:41
Profimedia, Ryan Hiscott/JMP / Shutterstock Editorial
VOYO logo

Kapetan Vatrenih, Luka Modrić, zadobio je nezgodnu ozljedu na utakmici s Walesom u nedjelju, kada je napravio prekršaj nad Wilsonom koji je bio u naletu, ali je upravo Hrvat prošao gore u tom okršaju. Em je dobio žuti karton, em ga je Wilson koljenom udario u mišić zbog čega je na kraju morao izaći na rukama liječnika.

Modrić se srušio na teren od boli i činilo se kako je riječ o vrlo ozbiljnoj ozljedi. Nakon utakmice Modrić je pokušao malo ublažiti dojam rekavši kako misli da nije ništa ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio sam udarac koljenom u mišić koji malo boli. Kontuzija je snažna, ali vjerujem da nije ništa teže, da ću kroz koji dan biti dobro", rekao je Modrić nakon utakmice.

Image
Foto: Profimedia

November 18, 2018 - London, Greater London, England - Luka Modric of Croatia applauds the travelling supporters during the UEFA Nation League Group Stage match between England and Croatia at Wembley Stadium, London, England on 18 November 2018. Photo by Salvio Calabrese., Image: 396947089, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: AFP7 / Zuma Press / Profimedia

Nije baš kako se činilo

Međutim, Real je objavio nove detalje i čini se kako nije baš bezazleno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nakon obavljenih testova, našem igraču Luki Modriću dijagnosticirana je velika oteklina na području kvadricepsa. U tijeku je oporavak i nastavak rehabilitacije'', stoji u priopćenju Reala, a izgleda kako ne znaju točno kada će se oporaviti, odnosno hoće li se oporaviti do El Clasica koji je vrlo brzo na rasporedu.

Real je uoči netom završene reprezentacijske akcije molio Modrića da preskoči ove dvije utakmice baš zbog toga da se ne povrijedi, ali on je otklonio svaku mogućnost neodaziva Hrvatskoj. Vjerojatno će Real biti još uporniji za sljedeću utakmicu, onu odlučujuću za Hrvate u kvalifikacijama za Euro, protiv Slovačke, ali sumnjamo da će Modrić odbiti nastupiti za Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo