MODRIĆ ZADAO GLAVOBOLJE ZIDANEU: / Francuski stručnjak u velikim problemima zbog Hrvata, što će napraviti?

Image
Foto: Profimedia

Uskoro su pred Realom veliki izazovi i Zidane će morati pronaći pobjedničku formulu

15.2.2020.
9:33
Profimedia
VOYO logo

Tko bi trebao igrati u veznom redu, Modrić ili Isco? To je Zidaneova dilema za velike utakmice. Tom se temom pozabavila španjolska Marca uoči nastavka Lige prvaka idućeg tjedna. Real čeka veliki obračun s Manchester Cityjem.

"Zidane je jasno dao do znanja da u velikim utakmicama igra u formaciji 4-4-2. U tim prilikama Hazard je Benzemin partner u napadu. Casemiro, Valverde i Kroos sigurni su u veznom redu, tako da je jedno mjesto otvore za Modrića i Isca“, navodi Marca u čijoj anketi Modrić ima malu prednost od 52%.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Talent Hrvata je neupitan, ali ove sezone nije mu zagarantirano mjesto u početnom sastavu u svakoj utakmici. Isco je dobio prednost protiv PSG-a i Barcelone. Međutim, povratak u vrhunsku formu zadao je velike glavobolja Zidaneu, koji u Modriću vidi jednog od ključnih igrala Real Madrida. U 4-3-3- formaciji Modrić bi sigurno bio ispred Isca, kao ofanzivni veznjak, ali Zidane ima svoje brige", piše Marca i nastavlja.

Image
Foto: Profimedia, TEMP Rex Features

Isco

"Modrić je zabio više golova (5) i to mu je najbolji učinak otkako je došao u klub. U svim natjecanjima skupio je 25 nastupa i samo je jednom izgubio. S njim u momčadi Madriđani su slavili 15 puta što je 60% kada je u pitanju postotak pobjeda", navode Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Isca, i on je u spektakularnoj formi. Odigrao je 20 utakmica, od kojih 13 od prve minute, ali je samo jednu utakmicu bio svih 90 minuta na ravnjaku i Zidane ga u pravilu prvog vadi iz igre.

Zabio je dva gola ove sezone, s Madriđani su s njim u sastavu slavili u 14 od 20 utakmica što je izraženo u postocima 70%.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo