ON ZNA ŠTO ŽELI / Modrić potpisuje novi ugovor, ali s drugačijim uvjetima. Luki to ne smeta: 'Samo želim ostati u Realu'

Image
Foto: Profimedia

Ono što će se definitivno dogoditi je to da će Modriću biti produžen ugovor na još godinu dana

21.5.2023.
13:43
Profimedia
VOYO logo

Jedna od najzastupljenijih tema u španjolskim medijima je status Luke Modrića, koji bi uskoro trebao produžiti ugovor s "Kraljevima" na još jednu sezonu, no u njoj bi mogao imati potpuno drugačiji status.

Španjolska Marca i njemački Bild prije nekoliko dana su pisali kako je Modrić pozvan na sastanak u Realu i tamo je čuo ono što nije htio čuti. Navodno će mu ponuditi ugovor, ali će se njegov status u momčadi bitno promijeniti - više neće biti ključni prvotimac, već će postati zamjena engleskom wunderkindu Judeu Bellinghamu (19), kojega bi Real trebao dovesti ovoga ljeta iz Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OVO NE IZGLEDA DOBRO /

Luka Modrić potpisuje novi ugovor s Real Madridom i mijenja mu se status - postaje zamjena tinejdžeru?

Image
OVO NE IZGLEDA DOBRO /

Luka Modrić potpisuje novi ugovor s Real Madridom i mijenja mu se status - postaje zamjena tinejdžeru?

I njemački i španjolski list su objavili da je Modrić saznao da ako želi ostati u Realu, mora biti svjestan da više ne samo da nije nedodirljiv nego i da će biti rezerva duplo mlađem fenomenu, kojeg Real dovodi za nositelja igre nove ekipe.

'Još malo i Modrić potpisuje ugovor'

Ipak, ono što će se definitivno dogoditi je to da će Modriću biti produžen ugovor na još godinu dana. To je sada i na svojem Twitter profilu objavio glavni čovjek koji zna sve o nogometnim transferima, Fabrizio Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real Madrid će uskoro objaviti novi ugovor za Luku Modrića i Tonija Kroosa. Sada je samo pitanje vremena kada će službeno produžiti ugovor i Vinicius Junioru. Kroos je već potpisao do lipnja 2024., a uskoro će to učiniti i Modrić", napisao je Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je za španjolsku Marcu rekao kako nema problema s prihvaćanjem uvjeta kluba, ako to znači da može normalno produžiti ugovor. Zna da će mu minutaža biti smanjena, ali njemu to nije problem. Luka samo želi ostati u Real Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na PLAY Premiumu gledajte najveći FNC-ov event do sada koji će se održati Areni Zagreb! Ivan Erslan, Satoshi Ishii, Filip 'Nitro' Pejić, Ivica 'The Terror' Trušček i Marko 'Skull Crusher' Bojković samo su dio onoga što Vas očekuje!

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo