ARGENTINCI U PANICI ZBOG - HRVATSKE: / Sampaoli nema jasnu viziju, a Vatreni su jaki; 'sanjaju' Modrića i Rakitića

Image
Foto: AFP

'Protiv Hrvatske ćemo trebati imati veću brzinu, zajedništvo, jaku obranu i točnost prilikom udaraca'

20.6.2018.
11:23
AFP
VOYO logo

U argentinskom taboru sve je podređeno sutrašnjoj utakmici protiv Hrvatske u Nižnji Novgoradu, u sklopu 2. kola skupine D. Nakon lošeg rezultata u prvoj utakmici na turniru protiv Islanda 1-1, Gauči moraju pobijediti Vatrene, kako se ne bi našli u problemima.

ARGENTINSKA LEGENDA BEZ DLAKE NA JEZIKU PRED UTAKMICU PROTIV HRVATSKE: ‘Naša slaba strana je obrana!’

Argentinski mediji dosta su pozornosti posvetili Messijevim privatnim problemima, o čemu smo i mi u srijedu pisali. Što i kako protiv jake Hrvatske? Pitaju se argentinski mediji i navijači. Prikazano protiv Islanda zabrinjava tamošnju javnost, ali opet Hrvatska nije takva momčad da se brani na 20, 25 metara od gola, nego će "igrati nogomet", jer ima igrače za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PROCURILE SNIMKE MESSIJA KOJE SU MU UGROZILE BRAK: /

Cijela nacija priča o tome uoči važne utakmice s Hrvatskom

Image
PROCURILE SNIMKE MESSIJA KOJE SU MU UGROZILE BRAK: /

Cijela nacija priča o tome uoči važne utakmice s Hrvatskom

Proslavljeni bivši argentinski nogometaš Juan Sebastián Verón u svojoj analizi nadolazeće utakmice Hrvatske i Argentine, odnosno o taktičkim mogućnostima Gauča, piše za poznati argentinski Clarin.

Image
Image

"Protiv Hrvatske ćemo trebati imati veću brzinu, zajedništvo, jaku obranu i točnost prilikom udaraca, u dobrim, izglednim prilikama. Protiv Islanda je napad bio spor i predvidljiv. Napadi naše momčadi nisu stvarale iznenađenje. Obrana mora biti uska i brza, pokretna, kako lopte ne bi neometano dolazile do igrača poput Modrića i Rakitića. Messi će morati proći put od krivca, tragičara do osvetnika. Također, Argentina mora igrati i bez lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinski mediji, nadalje, pišu kako je ‘finale’ Svjetskog prvenstva ipak stiglo puno ranije od očekivanog. Razočarani su remijem protiv Islanda, te najviše za poraz krive izbornika Jorgea Sampaolija, te mu čak spočitavaju da on nije izbornik već da je to Lionel Messi. Sampaoli nema jasne konture igre, puno mijenja, rotira, sustav igre mu nije standardan, vidi se da se traži, da nema viziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, argentinski mediji smatraju da je Sampaoli u strahu od Messija. La Nacion, pak, ističe kako je Hrvatska dugačija od Islanda i da će Argentina morati trčati.

“U Moskvi njih nije zanimala lopta, ali Hrvate hoće. Rakitić i Modrić ju vole imati pa je strategija staviti Bigliu uz nekog tko više trči i kreće se prema naprijed”, navodi La Nacion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo