MILAN NIJE ODUSTAO OD DOVOĐENJA JOŠ JEDNOG HRVATA: / Talijani otkrili kako ga Rossoneri pomno prate i jako su zainteresirani

Image
Foto: Profimedia

Igra primarno na poziciji centralnog veznog, a prema podacima Transfermarkta, cijena mu je trenutno milijun i pol eura.

14.11.2020.
15:25
Profimedia
VOYO logo

Još jedan Hrvat mogao bi završiti u redovima Milana. Kako danas javlja poznati talijanski medij Tuttosport, Milan na svom radaru već duže vrijeme ima 18-godišnjeg veznjaka Luku Sučića.

Pisalo se o tome već i prije, no vijest sad stiže iz još jednog izvora, tako da je ta priča sad vrlo, vrlo ozbiljna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sučić je jedan od najtalentiranijih nogometaša svoje generacije, nastupa trenutno za Salzburg, a član je i hrvatske U19 reprezentacije za koju je upisao tri nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođen u Austriji, igra za Hrvatsku

Inače, Luka Sučić rođen je u austrijskom gradu Linzu, no odlučio je da će igrati za hrvatsku reprezentaciju. Nikad nije igrao za hrvatski klub, već je sve svoje klupske nogometne korake napravio u Austriji.

Igra primarno na poziciji centralnog veznog, a prema podacima Transfermarkta, cijena mu je trenutno milijun i pol eura. Vrhunske utakmice odigrao je Sučić u hrvatskoj U17 reprezentaciji pod izbornikom Petrom Krpanom, gdje je u osam nastupa zabio tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Salzburgu uglavnom nastupa za drugu momčad, no dobio je ove sezone priliku i u dvije utakmice u prvom momčadi. Konkretan novac za transfer u Milan još se uvijek ne spominje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo