Messi napokon progovorio: 'Teško mi je odlučiti!'

Nakon što je u 5:3 pobjedi nad Granadom postigao 234. pogodak u karijeri u dresu Barcelone, Lionel Messi je po prvi puta progovorio o tom velikom nogometnom postignuću.

22.3.2012.
17:16
VOYO logo

Nezaustavljivi Argentinac sada je s dva gola više od Cesara Rodriguesa najbolji klupski strijelac u povijesti s 234 gola iz 314 službenih nastupa za katalonsku momčad.

"Istina je da sam preplavljen zadovoljstvom. Nikada nisam niti sanjao da bih jednog dana mogao postati najbolji strijelac Barcelone u povijesti. Teško mi je odlučiti se koji mi je gol najljepši ili najvažniji jer su mi svi jednako dragi i posebni", izjavio je Messi koji je potom izrazio zahvalnost svima u klubu koji su mu pomogli na putu da postane nogometaš kakav je danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam osjećao potrebu da se odužim Barceloni za sve što mi je pružila u životu. Izuzetno sam ponosan jer sam dio povijesti ovog velikog kluba, ali ništa od toga ne bi bilo moguće da nije mojih sjajnih suigrača i trenera", skromno je rekao Messi koji se na koncu obratio i sunarodnjacima koji su mu iz Argentine poslali brojne čestitke na velikom ostvarenju.

"Presretan sam zbog toga što sam svojim sunarodnjacima pružio nešto sreće i zadovoljstva", zaključio je najbolji svjetski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo