Mladog Vatrenog usporedili s argentinskim 'ubojicom'

Trener talijanskog nogometnog diva Intera, Andrea Stramaccioni, bio je vrlo zadovoljan predstavom svojih mladića, prvenstveno Markom Livajom, u rezultatski nebitnom susretu 6.

7.12.2012.
9:37
VOYO logo

Susret je okončan rezultatom 2:2, a naš Livaja dva je puta tresao mrežu gostiju. Iako je Canales pogotkom u 89. minuti pokvario gotovo sve dobro što su Interovi mladići napravili u susretu, Stramaccioni je imao samo riječi hvale za svoje nogometaše.

"Bili smo jako dobri večeras. Čestitam ovim mladim momcima. Dobar je to znak za nas da tako dobro napreduju. Sada samo moraju nastaviti s napornim radom i ostati skromni. Daju nam mnogo nade za budućnost", rekao je Stramaccioni koji je nakon toga istaknuo jedno ime u momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Livaja je bio pravi protagonista sa svojim pogocima. Ja i moji pomoćnici već ionako imamo izuzetno visoko mišljenje o njemu, upravo zato smo ga i odlučili zadržati u klubu na početku sezone. No, još je uvijek mlad. Mora nastaviti naporno raditi ako želi maksimalno iskoristiti svoj potencijal", pohvalio je strateg Intera našeg nogometaša, koji je se pak nada da će jednog dana smijeniti Diega Milita kao prvu napadačku opciju u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo bolje od njih. Mogu biti sretni osvojenim bodom. Međutim, izuzetno sam sretan svojom igrom i dvama postignutim pogocima. Sada se okrećemo Napoliju", rekao je Livaja kojeg je nakon toga novinar usporedio s Militom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da li mogu biti novi Milito? Mogu se samo nadati", zaključio je 19-godišnji Livaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo