MARIO MANDŽUKIĆ DEBITIRAO ZA JUVENTUS: / 'Dobro se kretao'

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić debitirao je za svoju novu momčad, talijanski Juventus.

26.7.2015.
12:30
AFP
VOYO logo

Borussia Dortmund je slavila u pripremnoj utakmici protiv Juventusa s 2:0. Golove su postigli Aubameyanga u 40. i Reusa u 64. minuti, i to nakon sjajnog prodora u kojem je poslao loptu kroz noge braniču JuveaLeonardu Bonucciju. Mario Mandžukić započeo je utakmicu u prvih jedanaest, a zamijenjen je u 56. minuti. Hrvatski je reprezentativac kod rezultata 0:0 u 21. minuti i zabio, no gol mu je poništen zbog zaleđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Allegri zadovoljan izdanjima pojačanja

"Naravno da nikad nije ugodno izgubiti. Svjesni smo problema koje smo imali u ovoj utakmici. Trenirali smo pet dana, a njih uskoro čeka utakmica kvalifikacija za Europsku ligu. Počeli smo dobro susret, ali radili smo neke jeftine pogreške. Primjerice, moramo izbjeći situacije u kojima gubimo loptu u napadu. Bio je to dobar trening, ali sada se bacamo na posao", izjavio je nakon dvoboja trener Juventusa Massimiliano Allegri, koji je potom prokomentirao svoja pojačanja Dybalaju i Mandžu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dybala je nogometaš koji posjeduje sjajne tehničke sposobnosti. Njemu dana nije bilo jednostavno, ali on i Morata su bili dobri. Što se tiče Mandžukića, nije dobivao dovoljno kvalitetnih lopti prema naprijed, ali se dobro kretao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo