Nijemac javno 'zaprijetio' Mariju Mandžukiću

Napadač njemačke nogometne reprezentacije Mario Gomez poručio je da namjerava ostati u Bayernu i da se ne boji konkurencije na svojoj poziciji.

13.3.2013.
12:03
VOYO logo

Gomez je ove sezone pao u drugi plan u bavarskom divu. Njegove je probleme s ozljedama sjajno iskoristio naš Mario Mandžukić koji je s 15 pogodaka trenutno treći strijelac Bundeslige.

Uz to, njemački mediji naveliko špekuliraju o dolasku Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund predstojećeg ljeta. "Neovisno o tome tko će doći, ja ću se na kraju izboriti za svoje mjesto", samouvjereno je poručio Gomez u razgovoru za tjednik Sport Bild. Slično je govorio i prošlo ljeto nakon dolaska Mandžukića i Claudija Pizarra. "Moje se mišljenje nije promijenilo. Želim igrati, posebno u velikim utakmicama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč velikim ambicijama, 27-godišnjak dosad nije zahtijevao mjesto u udarnoj momčadi, barem ne javno. "Nisam jer to ne bi donijelo ništa osim nemira." Gomez tvrdi da ni u jednom trenutku nije požalio što je lani produljio ugovor s Bayernom. "Ne bih produljio ugovor da nisam bio uvjeren da je to prava stvar. Imamo senzacionalnu momčad i želim biti tu i igrati Ligu prvaka i sljedeće sezone. Ova momčad ima iznimno velike mogućnosti", zaključio je Gomez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo