MARADONA OPLEO PO SUNARODNJAKU: / 'Razočaran sam Messijem. Ne možete se boriti gledanjem televizije'

Image
Foto: AFP, MICHAEL BUHOLZER

Odluka Lionela Messija i ostalih Barceloninih nogometaša da propuste dodjelu FIFA-ine nagrade The Best u ponedjeljak u Zürichu izazvala je brojne žestoke kritike.

10.1.2017.
9:25
AFP, MICHAEL BUHOLZER
VOYO logo

Iz Barcelone su svoju nekorektnu odluku obrazložili pripremom za uzvratnu utakmicu osmine finala Kupa kralja protiv Athletic Bilbaa, ali to im vjerojatno ne bi bila prepreka da je nagradu za najboljeg nogometaša svijeta dobio Messi, a ne Realov Cristiano Ronaldo. Naš Luka Modrić, koji je uvršten u najbolju momčad 2016. godine, kratko je prokomentirao da su Barcelonini igrači trebali biti u Zürichu, a puno oštriji je bio Diego Maradona. Jedan od najvećih nogometaša svih vremena nije štedio sunarodnjaka Messija.

Image
RONALDU GLAVNA NAGRADA! /

Modrić je u najboljoj momčadi, autor čuda svih čuda je trener godine

Image
RONALDU GLAVNA NAGRADA! /

Modrić je u najboljoj momčadi, autor čuda svih čuda je trener godine

'Messi bi trebao shvatiti'

"Razočaran sam Messijem. Gledanjem televizije iz vlastitog doma ne možete se boriti ni protiv koga i ni protiv čega. Ovdje se možete boriti. Ne znam zašto Barcelona nije došla na ovako važnu priredbu. Očito ima svoje prioritete, a prioritet je bio da Leo ne dođe. U Zürichu se možete boriti bolje nego u Barceloni", istaknuo je slavni Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočaran odlukom Barcelone bio je i legendarni Realov lijevi bek Roberto Carlos koji smatra da bi se Messi trebao učiti poniznosti od Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužan sam i razočaran što Leo i suigrači nisu došli. Barcelona ima puno sjajnih igrača i svi bismo ih voljeli vidjeti ovdje. Ovo je FIFA-ina nagrada, a FIFA je najviše tijelo u nogometu i zato su svi trebali biti ovdje. Cristiano je naučio važnost toga, a mislim da bi i Messi trebao shvatiti da mora biti ovdje. To se mora promijeniti. I Real Madrid ima utakmicu ovaj tjedan, jednako mu je važno pobijediti, pa je ipak imao svoje predstavnike ovdje", poručio je Roberto Carlos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo