MANDŽO I SUIGRAČI U SREDIŠTU OGROMNOG SKANDALA? / Ako je ovo točno, moglo bi biti ozbiljnih posljedica

Image
Foto: AFP

Ako se pokaže da je istina ono što se piše, neki igrači bi mogli čak i napustiti klub

4.3.2019.
18:48
AFP
VOYO logo

Veliki skandal trenutačno potresa svlačionicu Juventusa. Naime, talijanski tabloidi objavili su informaciju kako su igrači Stare dame nakon poraza u Ligi prvaka od Atletica iz Madrida priredili zabavu na kojoj je bilo čak 60 manekenki.

Zabava se navodno dogodila u Torinu, gdje su igrači Juventusa otputovali privatnim zrakoplovom nakon poraza od Atletica, a tabloidi imaju i fotografije koje su manekenke snimale na zabavi. One su viđene kako napuštaju hotel u kojem se sve dogodilo u jutarnjim satima, a na zabavi nisu bila samo dvojica igrača Juventusa – Federico Bernardeschi i Andrea Barzagli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informacija iz sumnjivog izvora

Priču je u javnost kroz svoj magazin King pustio Fabrizio Corona, poduzetnik i nekadašnji suprug Nine Morić, čovjek koji je odslužio petogodišnju zatvorsku kaznu zbog iznuđivanja slavnih osoba pa mu je kredibilitet itekako upitan, a posljedično i sama informacija.

Iz redova Stare dame zasad se nitko nije oglasio je li doista održan party s mladim damama, a ispadne li da je Corona objavio priču koja ima temelja, sve govori da će narednih dana biti vrlo burno u talijanskim trač rubrikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo