Mamić uoči utakmice ispalio novu bombu!

'Ne prođemo li Neftçi, odlazim iz Dinama. Ne bih otišao na prečac. Ozbiljan sam čovjek.

13.7.2011.
13:07
VOYO logo

"Ne stignem razmišljati o utakmici jer sam u potpunosti zaokupljen radovima na stadionu. Priprema utakmice u rukama je trenera i stručnog stožera. Čvrsto vjerujem u njih. Stoga nema straha. Zapravo, imam jako dobar predosjećaj", pričao je Zdravko Mamić i nadgledao radove na maksimirskom stadionu u utorak navečer.

Maminjo se s razlogom pribojava Neftçija. Azerbajdžanska momčad je na pripremama briljirala, pobijedili su ukrajinski Metalurg 3:0, doprvaka Rumunjske Temišvar 1:0, odigrali neriješeno s albanskim prvakom Skenderbegom 1:1, a izgubili samo od Plzeňa 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogomet nije egzaktan sport. Nerijetko se zna dogoditi da na papiru slabiji pobijedi jačeg", izjavio je Mamić za Gol.hr, a potom ispalio 'bombu'.

"Čvrsto stojim iza onog što sam rekao i ponavljam: Ne prođemo li Neftçi, odlazim iz Dinama. Ne vidim mogućnost za ostanak u Dinamu ako se dogodi najgore. Jednostavno ne mogu više sve skupa izdržati. Previše sam uložio emocija, truda i financijskih sredstava da bih nastavio dalje raditi u istom ritmu kao da se ništa nije dogodilo. Ne mogu opet obećavati. I meni je toga dosta", kaže Mamić i dodaje kako je ovoga puta, a to je sada već negdje stoti put, o svemu ozbiljno razmislio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih otišao na prečac. Ozbiljan sam čovjek. Ostao bih mjesec-dva da novoj 'postavi' predam klub u ruke, a imao bih im što ostaviti. Previše volim ovaj klub da ga ne bih nastavio pratiti, ali samo kao navijač", zaključio je Mamić.

Vezani članci:

arti-201107110873006 arti-201107120972006 arti-201107080868006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo