zabijao na kapaljku / Ma je li to moguće?! Neuništivi 'Lord Bendtner' zbog manjka discipline potjeran iz Wolfsburga!

Nekad velika nada danskog nogometa i Arsenala nije nimalo ispunila svoj potencijal, a umjesto na terenu, u posljednje se dvije godine uglavnom isticao kršenjem klupske discipline

1.4.2016.
9:07
VOYO logo

Napadaču danske nogometne reprezentacije i samoprozvanom 'Lordu' među nogometašima, Nicklasu Bendtneru, uručen je otkaz u njemačkom prvoligašu Wolfsburgu. 

Čelnici njemačkog velikana naime, nisu više mogli trpjeti njegovu neposlušnost i izbjegavanje klupskih obaveza, a nisu izostavili ni detalj kako je Danac 'zabijao na kapaljku', pa su godinu i pol prije isteka ugovora odlučili prekinuti suradnju s njim. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bendtner je bio član 'vukova' od 2014. godine, a u tom je razdoblju u 31 odigranoj utakmici mrežu zatresao tek tri puta. 

Nekad velika nada danskog nogometa i Arsenala nije nimalo ispunila svoj potencijal, a umjesto na terenu, u posljednje se dvije godine uglavnom isticao kršenjem klupske discipline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nicklas je kasnio na treninge, odbijao sudjelovati u promotivnim klupskim aktivnostima i druženju s navijačima, a optužen je i za nedovoljno zalaganje. Uza sve to, na društvenim je mrežama postavljao fotografije Mercedesovih automobila, iako je glavni sponzor kluba Volkswagen.

Bendtner je prethodno igrao i za Arsenal, Birmingham City, Sunderland i Juventus, a za dansku je reprezentaciju nastupio 72 puta, upisavši 29 pogodaka.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo