Bizarna zabrana u nogometu za kakvu još niste čuli

Nogometni klubovi imaju dugu povijest postavljanja restriktivnih pravila svojim igračima, poput zabrane prakticiranja seksa ili konzumiranja alkohola večer uoči utakmica.

9.10.2013.
8:35
VOYO logo

Međutim, apstinencija od igranja video-igrice nešto je posve novo. A upravo se to dogodilo u redovima engleskog trećeligaša Leyton Orienta koji je zasad neporažen ove sezone u 10 odigranih utakmica.

Otkrio je to je glasnogovornik Leytona Jonny Davies za Independent govoreći u novom klupskom autobusu i njegovoj opremi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Autobus sadrži masažni stol, aparat za kavu i Sky TV, ali najuzbudljivija stvar za igrače je Playstation 3. Većinu puta bi momci predvođeni Lloydom Jamesom zapeli pred novom igricom 'FIFA 14' i na trenutke čak igrali sa vlastitim likovima protiv Oldhama u sklopu priprema za utakmicu sljedećeg dana. Međutim, osoblje je brzo uvelo pravilo da nema FIFA-e na dan utakmice. Misle da nekoliko sati nogometa na video-igrici ne vodi ka dobroj igri u stvarnosti."

Nakon osam uzastopnih pobjeda u sezoni Leyton je u posljednje dvije utakmice otkako je izašla nova igrica FIFA 14 odigrao tek dva remija rezultatom 1:1, uključujući i prošlotjedni ogled protiv Oldhama. Stoga igranje igrice uistinu možda djeluje loše po njihove rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo