EKSKLUZIVNO / Legenda Real Madrida otkrila nam veliku istinu o Modriću: 'Luka živi neku drugu mladost, znam zašto tako dobro igra...'

Image
Foto: Profimedia

Legendarni napadač Real Madrida Predrag Mijatović za Net.hr je govorio o čudesnoj formi 36-godišnjeg Luke Modrića

23.10.2021.
21:25
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (36) i ove je sezone jedan od najboljih igrača španjolskog giganta Real Madrida i nogometaš bez kojega trener Carlo Ancelotti ne može zamisliti svoju momčad.

Image
GENIJALNI HRVAT /

Real s dvije fotke Luke Modrića najavio El Clasico, pokraj njih su napisali samo tri riječi

Image
GENIJALNI HRVAT /

Real s dvije fotke Luke Modrića najavio El Clasico, pokraj njih su napisali samo tri riječi

Real u nedjelju očekuje prvi El Clasico ove sezone, veliki derbi s ljutim rivalom Barcelonom, a Modrić bi prema najavama trebao započeti i ovaj susret s Casemirom i Kroosom u veznom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan prije El Clasica porazgovarali smo s Predragom Mijatovićem, legendarnim crnogorskim napadačem koji je najsjajnije trenutke igračke karijere proveo u Real Madridu, bio je i sportski direktor Kraljevskog kluba te je stručnjak za tamošnji nogomet.

Image
Foto: Profimedia

Predrag Mijatović

Mijatović je ekskluzivno za Net.hr prokomentirao sjajne nastupe Luke Modrića u dresu Reala te nadolazeći dvoboj s Barcelonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što bih o tome mogao reći, osim da mu čestitam na fenomenalnoj igri i ove sezone bez obzira na godine. Luka živi neku drugu mladost i to je fenomenalno za njega, ali i za Real. Ove sezne igra odlično. Mene to ni ne iznenađuje jer sam s njim u stalnom kontaktu i znam koliko je posvećen ovom zanimanju i koliko se čuva i pazi. Ne iznenađuje me to i jako mi je drago što već deset godina igra na tako visokoj razini", rekao je Mijatović na početku.

'Kao da ima 26'

Nogometni svijet iznenađen je što Modrić s 36 godina i dalje uspijeva biti jedan od najboljih igrača velikog Real Madrida, a Mijatović je istaknuo da za njegovu dugotrajnost nije zaslužna neka "tajna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema tu tajni, Luka je apsolutno posvećen ovoj profesiji, surovi je profesionalac, vodi računa o svemu i jednostavno s takvim pristupom produžava svoju karijeru i to na najvećoj mogućoj razini. Svi znaju da uopće nije lagano igrati u Real Madridu, pogotovo s godinama u kojima većina igrača završava karijeru, a on igra kao da ima 26. Tajni nema, ponavljam da je on veliki profesionalac i svaka mu čast na tome", ističe Mijatović.

Novi ugovor?

Iz Španjolske je prije dva mjeseca stigla vijest da bi Real mogao s Modrićem produžiti ugovor na još jednu sezonu, iako mu je već 36 godina na leđima, a Mijatović smatra da je to realna mogućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo što će se dogoditi. Ako Luka nastavi igrati na ovakvoj razini, u ovakvoj formi, moguće je da će dobiti novi ugovor. No, još je uvijek rano pričati o tome. Ima još puno utakmica do kraja, ali ako Modrić ovako nastavi, vjerojatno će Madrid razmišljati o toj opciji."

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić

"U svakom slučaju, Luka nije opterećen tim stvarima. On jednostavno voli nogomet, u dobroj je formi i dok je god tako on se osjeća dobro. Zašto da ne produži ugovor? Ako bude na ovoj razini i ako odigra dobru sezonu, možda obori sve moguće rekorde. Tko zna...", prokomentirao je Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

El Clasico

Za kraj se Mijatović osvrnuo na nadolazeći El Clasico, u kojem će Real odmjeriti snage s Barcelonom, koja ne briljira u sezoni nakon što ih je napustio ponajbolji nogometaš na planeti Lionel Messi.

"Nakon dugo godina, mislim da Real na papiru ima bolju momčad, u boljoj je formi i apsolutni je favorit protiv Barcelone. No, u takvim utakmicama nikad ne možete biti sigurni, bez obzira na formu u kojoj se nalazi momčad. Barcelona je u ovom trenutku inferiornija u odnosu na Real Madrid koji ima dobru priliku da napravi dobar rezultat što je jako važno u borbi za osvajanje prvenstva. No treba biti oprezan jer je Barcelona, bez obzira na formu u kojoj se nalazi, uvijek opasna i ako u utakmicu uđete malo opuštenije, svašta se može dogoditi. No, ponavljam, mislim da je Real favorit", zaključio je Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo