LEGENDA NAJAVILA POVRATAK HRVATA NA VELIKA VRATA: / 'Moja prva pomisao nakon te izjave je bila - on odlazi, Niko Kovač dolazi'

Image

Bivši izbornik bez posla je od prošlog studenog

27.5.2020.
12:43
VOYO logo

Aktualni njemački prvak Bayern napravio je veliki korak prema osvajanju 30. naslova, osmog zaredom, minimalnom 1-0 (1-0) pobjedom na gostovanju kod najbližeg pratitelja Borussije iz Dortmunda u susretu 28. kola Bundeslige. Tri boda za Bayern osigurao je JoshuaKimmich sjajnim lobom s 20-ak metara kojim je prebacio Romana Bürkija na domaćim vratima u 43. minuti. Bürki je imao dlan na lopti, ali ju nije uspio odbiti preko grede.

Favre odlazi?

Trener Dormtunda LucienFavre nakon utakmice je prokomentirao sve glasnije priče kako Borussia s njim na klupi ne može do titule prvaka i pojačao glaisne o odlasku s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To govore već mjesecima. Ne čitam novine, ali znam kako je. Reći ću nešto o tome za nekoliko tjedana, ostat ću miran, samo mi vjerujte", rekao je Favre te je rasplamsao priče o odlasku. Jedan od onih koji su to tako shvatili je i legendarni njemački nogometaš LotharMatthäus. Nekadašnji Bayernov kapetan rekao je nakon utakmice za Sky kako je uvjeren da će Favrea zamijeniti NikoKovač, koji je bez posla od studenog kada je napustio klupu njemačkog prvaka.

Image

Dortmund, Germany, DFL-Supercup, Borussia Dortmund : FC Bayern Muenchen 2-0 03. 08. 2019 im Signal-Iduna Park in Dortmund. Thomas MUELLER (MÂ?LLER) (FCB) - and Lothar MATTHÂ?US - Football: Germany, 1. Bundesliga, Dortmund - 03 Aug 2019, Image: 463022838, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pixathlon / Shutterstock Editorial / Profimedia

“Moja prva pomisao nakon njegove izjave je bila - Favre odlazi, Niko Kovač dolazi”, rekao je Matthäus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I poznati njemački list, Bild, tvrdi da su Borussia i Kovač posljednjih mjeseci u kontaktu. Favreu ugovor istječe u ljeto 2021., ali bi mogao već na kraju ove sezone dati otkaz ako klub ne osvoji niti jedan trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo