LEGENDA I NAVIJAČI SLAVNOG VELIKANA STRAHUJU ZBOG HRVATA: / 'Sigurno će otići na ljeto'

Image
Foto: AFP

Predstojećeg ljeta vodstvo prvaka imat će poprilično puno posla.

4.2.2019.
14:17
AFP
VOYO logo

Bivši engleski nogometaš i legenda Celtica Chris Sutton, koji trenutačno radi kao stručni komentator na BT Sportu, izjavio je da su on i navijači zabrinuti jer će klub na ljeto najverojatnije napustiti par središnjih braniča Dedryck Boyata i Filip Benković.

Nisu nikoga doveli

Belgijcu na ljeto istječe ugovor dok hrvatskom nogometašu istječe jednogodišnja posudba te će se vrlo vjerojatno vratiit u Leicerster City. Problem je tim veći što Brendan Rodgers tijekom siječanjskog prijelaznog roka nije doveo niti jednog stopera..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što me jako brine je činjenica da će oba stopera na ljeto otići. Boyata neće ostati, kao niti Benković. Pred Celticom je veliki posao na ljeto i jasno mi je da su navijači zabrinuti", rekao je Sutton.

Image
Foto: AFP

Celtic's Croatian defender Filip Benkovic looks to pass the ball during the UEFA Europa League group B football match between Celtic and Rosenborg at Celtic Park stadium in Glasgow, Scotland on September 20, 2018. (Photo by ANDY BUCHANAN / AFP)

Ova dvojica braniča ključni su u Rodgersovoj momčadi i nastojanju da dođu do osmog naslova prvaka zaredom. Benković je ove sezone nastupio u 16 utakmica. Zabio je dva gola, a momčad je s njim u sastavu u deset susreta sačuvala mrežu netaknutom. Celtic je vodeća momčad škotskog prvenstva sa šest bodova ispred Rangersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo