SJEĆATE LI SE OVOG? / Krš i lom: Prisjetite se kako je izgledalo posljednje gostovanje Dinamovih navijača u Sevilli

Image

Prije pet godina dva su kluba bila u istoj skupini Lige prvaka

13.12.2021.
14:08
VOYO logo

U play-offu za plasman u osminu finala Europske lige nogometaši Dinama igrat će protiv Seville, odlučeno je u ponedjeljak na ždrijebu u sjedištu Uefe u Nyonu.

U prvoj utakmici 17. veljače 2022. domaćin će biti Sevilla, a uzvrat će se igrati tjedan dana kasnije u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova dva kluba sastala su se, inače, u grupnoj fazi Lige prvaka 2016. Španjolsci su slavili u oba susreta , u Zagrebu 1:0, a doma 4:0. Ova druga utakmica posebno je ostala u pamćenju zbog tučnjave na ulicama andaluzijskog grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mundo Deportivo svojedobno je pisao kako je stotinjak Dinamovih navijača cijeli dan konzumiralo alkohol u središtu grada te su u jednom trenutku počeli razbijati sve oko sebe.. Nakon utakmice policija je objavila kako je uhitila ukupno 12-oricu navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Malagi, Kraljevina Španjolska, tijekom jučerašnjeg dana došlo je do međusobnog sukoba suprotstavljenih frakcija navijača GNK Dinamo. Španjolska policija potvrdila je uhićenje i privođenje osam hrvatskih navijača. Također, jučer, tijekom kasnih večernjih sati pripadnici istih frakcija sukobili su se i u Sevilli gdje je također uhićeno i privedeno nekoliko osoba", priopćio je svojedobno hrvatski MUP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo