KOVAČ MOŽE TRLJATI RUKE: / S ovim bi zvjezdanim pojačanjem od 200 milijuna eura mogao riješiti sve svoje probleme

Image
Foto: Profimedia

Spominje se posao vrijedan 200 milijuna eura

26.6.2019.
9:22
Profimedia
VOYO logo

U Münchenu će sljedeće sezone započeti neka nova era. Ona u kojoj ondje više neće biti Francka Riberyja i Arjena Robbena koji su napustili Bayern.

Bavarci, stoga, u ovom prijelaznom roku moraju pronaći zamjene za svoje senatore, a Bild je preko cijele naslovnice najavio da bi jedna od njih mogla biti Leroy Sane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I neće nimalo biti jeftin. Naime, spominje se posao vrijedan 200 milijuna eura, a znajući da je Bayern upravo u ovom prijelaznom roku postavio klupski rekord za dovođenje Lucasa Hernandeza 80 milijuna eura, ovo je više nego stopostotno povećanje.

Bavarci velikodušniji

Sane, to je znano, nije u prvom planu kod Guardiole makar se ne može reći da ne dobiva priliku, ali jednostavno se ne može izboriti za onu stalnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23-godišnji ofenzivac stigao je na Etihad prije tri godine iz Schalkea za 50 milijuna eura i u 133 nastupa poentirao 39 puta uz 45 dodavanja za pogodak.

Posebno mu je teško pala lanjska odluka da ne ide na Svjetsko prvenstvo s njemačkom reprezentacijom, a pokazalo se to kao velikom greškom Joachima Löwa. Bez obzira na to, zauzeo je čvrst stav u pregovorima sa Cityjem oko novog ugovora u kojemu traži čak 20 milijuna eura plaću premda mu Građani zasad nude gotovo dvostruko manje. Bayern bi tu bio velikodušniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne ostvari li se ništa od toga, alternativa koju sprema Hasan Salihamidžić zove se Ousmane Dembele, no o tom potom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo